Mégsem kapjuk meg olyan hamar a Marvel's Wolverine-t, mint reméltük

Mégsem kapjuk meg olyan hamar a Marvel's Wolverine-t, mint reméltük

Bár elindult a Marvel's Spider-Man 2 után a Marvel's Wolverine fejlesztése, a Sony mégis inkább rálépett a fékre.

A jelenlegi generációban is a Sony lett a konzolok királya, ez pedig a nemrég megjelent pénzügyi jelentésük alapján elég mozgásteret ad nekik ahhoz, hogy jövőre egy lazább évet tartsanak. De mennyire is lesz laza 2024. a PlayStation 5 életében? Nos, úgy fest, annyira, hogy egyetlen egy saját fejlesztésű exkluzív játékot sem dobnak piacra jövőre, ami értelemszerűen a Marvel's Wolverine megjelenését is érinteni fogja.

A korábbi pletykák alapján már tudjuk, hogy Rozsomák kalandjának fejlesztése már gőzerővel folyik a Marvel's Spider-Man 2 kiadása óta. Ezért egy ideig az a hír járta, hogy 2024 őszén már meg is jelenik a Wolverine, amiben a pókemberes játékokhoz képest magasabb korhatárbesorolásra, tehát sötétebb történetre, vérre és csonkolásra is számíthatunk. Ehhez képest most egy ismert szivárogtatóra, Daniel Richtmanre hivatkozva azt állítja az Insider Gaming, hogy mégsem kapjuk meg 2024-ben a játékot, mert a Sony eltolta a megjelenést 2025-re.

Ezeket olvastad már?

A Wolverine-játék tartalmáról egyébként egész sokat tudunk már ahhoz képest, hogy az Insomniac Games a bejelentés óta nem nagyon beszélt a részletekről. Az már garantálható, hogy a sztorinak és a karaktereknek semmi köze nem lesz a mozifilmekhez, hanem a képregényeket veszik majd alapul. De az is elég biztosnak tűnik, hogy az újabb God of Warokhoz hasonló félig nyílt világa lesz a játéknak.

Korábban az is felmerült, hogy a Spider-Man-játékokkal közös világon fog osztozni a Wolverine, tehát a jövőben egy crossover sem lehetetlen. Valamint most a csúszással együtt kiderült, hogy a sztori Madripoorban, a sárkány hátára épült ázsiai kalózvárosban játszódhat majd. Az MCU kedvelői A Sólyom és a Tél Katonája című sorozatban már láthattak pár rész erejéig ezt a helyszínt.


HA SZERETNÉL TE IS PÓKHÁLÓN LENGEDEZNI A FELHŐKARCOLÓK KÖZÖTT, AKKOR IRÁNY A KONZOLVILÁG!

Kövess Minket!



Gamer szótár


Közvetítések