Pókember és Rozsomák találkozásával bankot robbanthat az Insomniac Games

Pókember és Rozsomák találkozásával bankot robbanthat az Insomniac Games

A Marvel és az Insomniac Games együttműködése hatalmas sikert aratott, és nem csak szakmailag, hanem pénzügyileg is elképesztően jövedelmező a közös munkájuk.

Az Insomniac Games által elkészített három Pókember-játék több szinten is lenyűgözte a játékosokat, továbbá rengeteg díjat is bezsebeltek velük. Ez pedig még mindig nem minden, hiszen a csapat bővíti a jövőben a szuperhősök listáját, és a közeljövőben elhozza nekünk Wolverine-t (Rozsomák vagy egyes régiókban Farkas) is. Több sem kellett egyeseknek, de megindult a pletyka arról, hogy vajon láthatunk-e a következő években egy crossover-t Spider-Man és Wolverine között.

HA SZERETNÉL TE IS PÓKHÁLÓN LENGEDEZNI A FELHŐKARCOLÓK KÖZÖTT, AKKOR IRÁNY A KONZOLVILÁG!

A legszebb az egészben, hogy ehhez a témához még Bryan Intihar, az Insomniac Games munkatársa is hozzászólt.

Ezeket olvastad már?

Egy interjú során a kreatív igazgató a Marvel-hősök lehetséges crossoveréről beszélt:

„Hagyjuk most a Wolverine-csapatot ötletelni. Ha valami történik is ezen a téren a jövőben, az biztosan nagyszerű lesz, de most adjunk nekik teret, hogy a lehető legjobb Wolverine-játékot készítsék el.”

Ez nem egy egyértelmű nem egyébként. Főleg, ha azt vesszük alapul, hogy az Insomniac Games látszólag nem tud hibázni, ha Pókemberről van szó. Egyedülálló módon alkották meg ismét a legjobb szuperhősös történetek egyikét, és úgy tűnik, hogy Rozsomák is ugyanezt az utat fogja bejárni. A két karakter találkozására pedig igen nagy az esély, elvégre a crossoverek a képregények és a Marvel filmes projektjeinek a lényege.

Hogy a két legendás karakter hogyan keresztezheti egymás útját, azt csak találgatni lehet. Elképzelhető, hogy először csak egy Miles Morales vagy Peter Parker cameo jön össze a Wolverine játékban, de simán benne van a pakliban, hogy az Insomniac egy olyan crossover játékot szeretne előbb-utóbb felépíteni, amelyben jó néhány Marvel hős is szerepet kap. Valamint azt se felejtsük el, hogy valószínűleg egy ilyen minőségű Spider-Man & Wolverine kombó bankot robbantana az Insomniac és a Marvel számára a jövőben.

Kövess Minket!



Gamer szótár