5 dolog, amit nem tudtál a Marvel's Spider-Man 2-ről!

5 dolog, amit nem tudtál a Marvel's Spider-Man 2-ről!

Hihetetlen milyen apróságokra is odafigyeltek az Insomniac Games fejlesztői.

Az Insomniac Games-nél végre rájöttek arra, hogy milyen módon lehet igazán jól bemutatni Földünk egyik legnépszerűbb szuperhősét. Egy olyan történetet vázoltak fel, amely kellő meglepetést tartogatott, a karakterek személyisége és motivációi pedig nagyon rendben vannak. Hosszú idő után pedig végre sikerült megfelelő módon ábrázolni a gonosztevőket is, amivel a legtöbb esetben – főleg a filmeknél figyelhető meg – csúnyán elhasalnak a készítők. 2018-ban a Marvel's Spider-Man hatalmasat szólt, majd az i-re a pontot Miles Morales kalandja tette fel. Végre megismerhettük őt is és legalább olyan szerethető figurát kreáltak belőle, mint Peter Parker. A 2023-as második felvonás pedig úgy tűnik még magasabbra tette azt a bizonyos mércét.

Ezeket olvastad már?

Már az első kedvcsinálókból lehetett látni, hogy sikerült szintet lépnie a fejlesztőcsapatnak és valami olyasmivel rukkoltak elő, ami nem csak Pókemberhez méltó, de az előző részekhez képest is bőven megállja a helyét. Kraven és Venom pedig több, mint elegendőnek bizonyult a gonosztevők közül, hogy kellőképpen felcsigázza a közösséget, hiszen nem akármilyen ellenségekkel kell szembenéznie Peternek és Milesnak.

HA SZERETNÉL TE IS PÓKHÁLÓN LENGEDEZNI A FELHŐKARCOLÓK KÖZÖTT, AKKOR IRÁNY A KONZOLVILÁG!

Ezen túlmenően is akad még tennivaló, illetve felfedeznivaló a játékban. Egy videóban pedig összegyűjtöttek 5 olyan érdekességet, amit valószínűleg még senki vagy csak nagyon kevesen vettek észre vagy találtak meg a Marvel's Spider-Man 2-ben:

  1. Ha elmész az állatkertbe, amely Coney Islandtől északra található, meglátogathatod a Dima nevű tigrist, aki éppenséggel a barlangjában pihenget. Ehhez viszont először be kell fejezned a fő történetet és csak utána jelenik meg ezen a helyen az állat, akivel még interakcióba is léphet Pókember.
  2. Átválthatod a játékot egy Noir univerummá. Nincs más teendőd, mint felöltetni a Noir jelmezt, feltekerni a maxra a Contrasot a beállításokban és ugyanitt be kell kapcsolni (állítsd On-ra) a High Contrast Background opciót.
  3. Ha leveted magadat az Oscorp torony tetején lévő helikopter leszállóról, akkor egy rövid repülés után egy ismerős épület tetején meglelheted a Fantasztikus Négyes logóját is – ami meglepő módon még nem készült el a játékban teljesen.
  4. A Time Square kellős közepén felfedezhetsz egy Adidas boltot. Ha pedig közelebbről is megnézed Miles Morales Evolved Suit jelmezét, feltűnhet, hogy éppen ennek a márkának a cipőjét viseli ebben az esetben.
  5. Látogass el Upper Westsidera és találd meg Mick éttermét. Mellett állítottak fel ugyanis egy hatalmas Stan Lee szobrot, ezzel tisztelegve Pókember megalkotója előtt.

Kövess Minket!



Gamer szótár