Erről szólhat a folytatás a Marvel's Spider-Man 2 vége alapján

Erről szólhat a folytatás a Marvel's Spider-Man 2 vége alapján

Rengeteg a potenciál, hogy egy Végtelen háborúval és Végjátékkal felérő lezárást kapjon az Insomniac Pókemberekről szóló története.

Valami igazán fantasztikusat tett le az asztalra a Sony és az Insomniac Games a Marvel's Spider-Man 2-vel. Ezt pedig nem csak a kritikák, az eladások is visszaigazolják. Szóval egyáltalán nem meglepő, hogy a fejlesztők már a potenciális harmadik részről beszélnek és olyan utalásokat tesznek közben, hogy egy Végtelen háborúval és Végjátékkal felérő lezárás lenne a logikus folytatás

Persze ehhez azt is látni kell, hogy merre tart az Insomniac által alkotott világ. A Pókember-játékok eddig remekül építkeztek, a jövőre érkező Wolverine pedig érdekes bővítése lehetne ennek – már amennyiben a két világot össze fogják mosni. Persze egy, a Miles Moraleshez hasonló teljesértékű kiegészítővel is fel lehetne még vezetni a következő részt. A rajongók például nagyon szívesen játszanának Venommal. De a Spider-Man 2 befejezése után azért már eléggé tisztán látszik, hogy mi lesz a trilógia lezárásának mozgatórugója.

Vigyázat!

Innentől kezdve spoileresen értekezünk a Marvel's Spider-Man 2-ről!

Ezeket olvastad már?

A Spider-Man 2 azzal ér véget, hogy a Pókemberek legyőzik Venomot és Harry Osborn kómába kerül. Az édesapjának, Normannek, itt telik be a pohár: a Pókembereket okolja a történtekért. Az egyetlen megoldásnak pedig azt látja, hogy megejt egy telefont és megkéri az embereit, hogy „készítsék elő a G-szérumot”. A „G” itt nyilvánvalóan a Goblinra utal, tehát a következő részben már biztosan megkapjuk a Zöld Manót, azaz Green Goblint is ellenlábasnak.

Egy másik nagy utalás a stáblistás jelenetben található, amikor ismét Osbornt látjuk, amint egy börtön folyosóján sétál és találkozik Otto Octaviusszal, Peter Parker megtébolyult mentorával az előző részből. Osborn tudni akarja, hogy ki is valójában Pókember, a párbeszéd során pedig megkérdezi, hogy mit ír éppen a naplójába. Doc Ock erre annyival felel, hogy „az utolsó fejezetet.”

Mivel az első részben a doki már összehozott egy Baljós Hatost, azaz Sinister Sixet, nem lepődnénk meg, ha a Zöld Manóval együtt egy még erősebb csapatot építenének majd a következőben. Ebben pedig segíthet majd nekik a Spider-Man 2 egyik mellékküldetésében megjelenő Cletus Kasady is, aki Venom egy darabjával távozik, ezzel utalva Vérontó, vagyis Carnage potenciális megszületésére.

Persze a nagy gonoszok miatt lehet elkél egy kis segítség a Pókembereknek is majd. Erre is kaptunk egy utalást a játékban, amikor Miles az édesanyjával, Rioval, valamint az ő új párjával vacsorázik. Az alkalomra a férfi elhozza a lányát is, Cindy-t, akiről kiderül, hogy valójában Silk, egy újabb pókképességekkel felruházott karakter. Szóval, ha lesz egy Miles Moraleséhez hasonló önálló kaland bármiből is, akkor arra tippelnénk, hogy őt helyezik majd a középpontjába.


MEGÉRKEZETT A MARVEL'S SPIDER-MAN 2, CSAPJATOK LE RÁ A KONZOLVILÁGNÁL!

Kövess Minket!



Gamer szótár