A Marvel's Spider-Man 2 után még az is lehet, hogy kapunk egy Venom játékot is!

A Marvel's Spider-Man 2 után még az is lehet, hogy kapunk egy Venom játékot is!

Ha tényleg a rajongókon múlik, akkor az Insomniac Games-nél már most elkezdhetik tervezni a szimbióta különálló játékát.

A 2018-as Marvel's Spider-Man végén az Insomniac Games egy elképesztően izgalmas stáblista utáni jelenettel állt elő, és akkor bemutatták nekünk, hogy Peter Parker legjobb barátját, Harry Osbornt édesapja egy gyógyíthatatlan betegség miatt különleges kezelésben részesítette, amelynek részét képezte egy ismerős fekete ragacs, vagyis a Venom szimbióta is.

Ezeket olvastad már?

A második rész előzetesei alapján pedig maga Venom szabadul el New Yorkban az október 20-án megjelenő játékban – amelyben a fejlesztők elrejtettek egy magyaroknak szánt meglepetést is.

„Azt akartuk, hogy ez legyen az egyik legjobb Venom-sztori, amit valaha is átélhetnek a játékosok. Meglátjuk, mit szólnak majd a kritikusok.” - mondta a játék vezető narratív igazgatója, Jon Paquette az Insidernek egy friss interjúban.

JÖN A MARVEL'S SPIDER-MAN 2, AMIT MÁR ELŐRENDELHETTEK A KONZOLVILÁGNÁL!

A horrorrajongók talán felismerik a Venomot megszólaltató komor hangot, hiszen a "Candyman" sztárja, Tony Todd lett végül Pókember egyik legnagyobb ellenfelének a szinkronszínésze. Paquette az Insidernek azt is elmondta, hogy a Spider-Man 2 kreatív igazgatója, Bryan Intihar volt az, aki előállt Todd szerepeltetésének ötletével.

„Valószínűleg látott egy új 'Candyman' trailert vagy valami hasonlót. Meghallotta a hangot, és azt mondta: 'Hé, mi lenne, ha Tony Todd lenne Venom?'. Mindenkinek küldött egy sms-t, hogy 'Mit gondoltok?'. Mi meg: 'Ó, Istenem. Ez csodálatos lenne.

Szóval, elhívtuk Tonyt és felmondott néhány sort amolyan meghallgatás gyanánt. Azonnal úgy éreztük, hogy 'Ó, istenem, ez pontosan az a hangulat, amit keresünk'. Tökéletesen illik rá, és már csak az volt a kérdés hogyan valósítsuk meg a kollaborációt?”

Ezen felül azért arról is megkérdezték Paquettet, hogy a 2020-as Spider-Man: Miles Morales játékhoz hasonlóan Venom is kaphat-e saját spinoffot:

„Szóval, a következőt tesszük. A Pókember 2-re koncentrálunk, és azt fogjuk tenni, hogy megvárjuk, hogyan reagálnak a rajongók. Meghallgatjuk a közösséget, és megkérdezzük magunktól, hogy 'Oké, de ők mit akarnak valójában?'

Majd beszélünk a dolgokról, miután mindannyian kialudtuk magunkat és szabadságra mentünk.” – tette hozzá.

Paquette elmondta, hogy a Marvel's Spider-Man 2 mögött álló csapat Venom képregényes történetéből merített ihletet – ami szintén inspirációként szolgálhat egy Venom-központú, különálló videójátékhoz is.

A MEGJELENÉS ELŐTT KIPRÓBÁLHATTUK A MARVEL'S SPIDER-MAN 2-T. HA KÍVÁNCSI VAGY RÁ, HOGY MIT GONDOLTUNK A JÁTÉKRÓL, AKKOR NÉZD MEG AZ ALÁBBI VIDEÓT!

Kövess Minket!



Gamer szótár