Egy magyaroknak szánt meglepetést is tartalmaz a Marvel's Spider-Man 2

Egy magyaroknak szánt meglepetést is tartalmaz a Marvel's Spider-Man 2

A mai nap és alighanem a következő jó néhány hét is a Sony tripla A-s játékáról szól majd.

Október 20-án, pénteken hálóhintázik be a PlayStation 5 tulajok ablakán – már aki megvásárolja – a Marvel's Spider-Man 2, amely már az előzetesek és a napvilágot látott kritikák alapján is az év egyik, ha nem a legjobb címe.

Ezeket olvastad már?

Az új felvonásban Peter Parker mellett már Miles Morales is főszerephez jut – valamint Mary Jane is feltűnik majd és mindezt játszható formában teszi –, és míg külön-külön is van mivel megbirkózniuk, addig kettejük történetét kell majd menedzselnünk, hogy a sztori végére jutthassunk. Annak a sztorinak, melynek szerves részét képezi a szimbióta, később Venom, Kraven és a Gyík, illetve még kitudja hány gonosz kapott helyet a második epizódban.

JÖN A MARVEL'S SPIDER-MAN 2, AMIT MÁR ELŐRENDELHETTEK A KONZOLVILÁGNÁL!

Mi pedig külön örülhetünk ennek a játéknak, ugyanis az Insomniac Games duplán megörvendeztette a magyarokat. Mary Jane egyik küldetése során ugyanis, amelyre a 24.hu hívta fel a figyelmet, másnak kell kiadnia magát, és mivel idegen nyelven kell megszólalnia, a fejlesztők kitalálták, hogy mindezt szimkariaiul tegye meg a főhősnő. Szimkaria természetesen egy kitalált ország valahol Európában a játék univerzumában, de ha visszaemlékszünk az első részre, akkor kiderül, hogy Silver Sable is onnan származik. Mindenesetre mivel ez a nemzet nem létezik, ezért saját nyelve sincsen, ezért a fejlesztők kitaláltak, jobban mondva helyettítés gyanánt szétnéztek a nagyvilágba, hogy melyik országnak a nyelvet használhatnák fel. Végül a magyarra esett a választásuk, ami a külföldiek számára nagyon nehéz és eléggé szokatlan is. Két szinkronszínész emiatt magyarul is megszólal meg a Marvel’s Spider-Man 2 adott missziója során – Mary Jane-t egyébként Laura Bailey kelti életre a hangjával és emiatt megtanulta ezt a néhány mondatot magyarul.

Ezen felül természetesen a Marvel's Spider-Man 2-ben, akárcsak az elsőben, ismét van magyar felirat is.


A megjelenés előtt kipróbálhattuk a Marvel's Spider-Man 2-t. Ha kíváncsi vagy rá, hogy mit gondoltunk a játékról, akkor nézd meg az alábbi videót!

Kövess Minket!



Gamer szótár