Éppen csak megjelent a Marvel's Spider-Man 2, a fejlesztők máris a harmadik részről beszélnek!

Éppen csak megjelent a Marvel's Spider-Man 2, a fejlesztők máris a harmadik részről beszélnek!

Látva, hogy milyen jó lett a második rész is, simán jöhet a Spider-Man 3, nem?!

Elképesztő játékokat kaptunk már idén! Belegondolni is örömteli, hogy 2023-ban olyan fantasztikus programok jelenhettek meg, mint a Hogwarts Legacy, a Baldur's Gate 3, a Starfield, a Cyberpunk 2077: Phantom Liberty, a The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom vagy éppen a Marvel's Spider-Man 2. Nem is tudjuk már mikor volt ennyire erős évünk utoljára. Dúskálunk a jobbnál jobb játékokban, amik mind az év játéka címre hajtanak majd, a néhány napja megjelent Marvel's Spider-Man 2 is!

Nem tudjuk már hova dicsérni a játékot, ismét fantasztikusat alkotott a Sony és az Insomniac. Hiába gondoltuk, hogy az első részt már egyszerűen nem lehet überelni, mégis sikerült a fejlesztőknek, erről a néhány napja megjelent videónkban mesélünk.

Miközben arról pletykálnak, hogy Venom saját játékot kaphat, nem titok, hogy az Insomniac következő terve a Wolverine játék, amit már jó ideje belengettek, de még mindig nem tudunk róla szinte semmit. A Spider-Man 2 végeztével azonban végre elindulhat a munka és végre haladhat a Wolverine is, amiről már alig hisszük, hogy gameplay előzetest láthassunk!

Meglepődnénk azonban ha itt megállnának a fejlesztők. Sőt, már ők maguk is úgy beszélnek, mintha tervezgetnék a Marvel's Spider-Man 3. részét! Most például Bryan Intihar, a Marvel's Spider-Man-játékok kreatív igazgatója nyilatkozott így:

„Ha a Spider-Man első része és a Miles Morales kiegészítő a mi Vasemberünk, a Spider-Man 2 pedig a Polgárháború, akkor a logika szerint merre megyünk tovább? Szerintem elég elképesztő lenne!"

Bármire is utalt, mi izgatottan várjuk, de azért ne álljatok fél lábon a Spider-Man 3-ig, ne felejtsétek, hogy előtte még biztosan jön a Wolverine!


MEGÉRKEZETT A MARVEL'S SPIDER-MAN 2, CSAPJATOK LE RÁ A KONZOLVILÁGNÁL!

Kövess Minket!



Gamer szótár