Ismét LAN-on bizonyíthatnak az ország legjobbjai

Ismét LAN-on bizonyíthatnak az ország legjobbjai

Nem csak hazánk legjobb CS2 játékosait láthatjuk majd a Millenárison játszani, hiszen vasárnap már a Dota 2-é lesz a főszerep.

Holnap Budapestre ér az Országos Gaming Expo, avagy OGEX-rendezvénysorozat. Az esemény pedig nem csak a Rocket League miatt lesz izgalmas. Hanem azért is, mert ezzel párhuzamosan, szintén a Millenárison rendezi meg a HUNESZ a Magyar E-sport Fesztivált. A MEF-en Counter-Strike 2-ben és Dota 2-ben mérhetik össze tudásukat hazánk legjobbjai. Az ingyenes belépés miatt pedig akár élőben is szurkolhattok nekik.

Counter-Strike 2

A MEF CS2 tornájára holnap, azaz november 25-én kerül sor. Négy csapatot láthatunk majd játszani az egyenesági kieséses formátumban. Az egyikük pedig nem más lesz, mint a RUBIK: Aaronék most utoljára léphetnek fel a szerverre ezzel a névvel és felállással. Az ágrajz alapján a RUBIK a LetHimCook ellen kezdi a játékot, míg a Békéscsabai E-sport Egyesület a Budapest Five-vá váló Kis csoporttal kötheti össze a bajszát.

Értelemszerűen a két mérkőzés győztese a döntőben találkozik majd, aminek a végén az 1. helyezett 350 ezer forinttal, a 2. 200 ezer forinttal lesz gazdagabb. Továbbá a finalista játékosok mindegyike kap egy páros VIP belépőt a 2024-es Sziget Fesztiválra. Szóval ha kíváncsi vagy rá, hogy jövőre kivel lehet majd együtt szeletelni a Szigeten, akkor érdemes lesz felnézni az esport3tv Twitch csatornájára.

RUBIK
Homoki „Aaron” Áron
Fercsák „Coolio” András
Fodor „fleav” Levente
Jurus Kamion” Zsolt
Török „msN” Norbert

Szloboda „SZLOBESZKOV” Lajos (edző)

Budapest Five (ex-Kis Csoport)
Fodor „Szkvörtöl” Dániel
Nábrádi „LANCER” Krisztián
Kreminitzky „booesson” Bálint
Kreminitzky “los” Gergő
Hegedűs “SHIFTZZZ” Armand

LETHIMCOOK
Csortos „Schmitd” Máté
Kiss „SizzixZz” Dominik
Aktas „mONSTA” Erenay
Zelenák „sergi” László Milán
Burján „Johny” Martin Renátó

Békéscsabai E-sport Egyesület
Koncsok „er9k” Erik
Koncsok „vincso” Ervin
Gerencsér „1NSERT2” Dominik
Vida „noleN” Nolen
Mihály „pmk” Gergő

Ezeket olvastad már?

Dota 2

A MEF Dota 2 versenye november 26-án, tehát vasárnap lesz. Itt három ötös szállhat szembe egymással a végső győzelemért, miután az alapszakaszban sikerült felülkerekedniük mindenki máson. A torna formátuma vigaszági-kieséses, azonban már csak az alsó ági döntő és a végső finálé maradt hátra – ezeket játszhatják le a srácok LAN-on. Ha személyesen nem tudsz most szurkolni nekik, akkor az esport2tv Twitch csatornáját lesz érdemes felkeresni.

West Side
Szűcs „Aida” Dávid
Gedei „
kolor” Ádám
Kovács „Tommy” Tamás
Schöffer „Seriks” Erik
Juhász „george” György

Team Radis Jugg
Czvikovszky „NeyZø” Sebestyén
Csizy „
meni” Balázs
Monszpart „Brian” Krisztián
Katona „
Khealim” Tamás
Koncz „U.T.” Lehel

It's over(it never began)
Kaszás „Aida” Tamás
Tarjáni „Drizzt” Dominik
Szilágyi „
Johnny” Bence
Csiszér „
Danesy” Erik

Kövess Minket!



Gamer szótár