Jobb láb a gázon, bal a jobbon – a Millenárisra robog az OGEX Rocket League versenye!

Jobb láb a gázon, bal a jobbon – a Millenárisra robog az OGEX Rocket League versenye!

Kié lesz végül a hírnév?

A szeptember eleje óta tartó Országos Gaming Expo már lassan a végéhez közeledik, és a pontot arra a bizonyos i-re Budapesten, a Millenárisban fogjuk feltenni. Rengeteg izgalomra és égett virtuális abroncsszagra lehet számítani, ugyanis egész országot lefedő tizennyolc helyszín után itt derül majd ki, ki lesz a végső győztes, és ki szerezheti meg az „Ország legjobb Rocket League versenyzője” címet.

A játékosok először november 25-én csoportkörökben, majd másnap 26-án egyenes kieséses rájátszás keretei közt mérhetik össze erejüket. A csoportok sorsolása már megtörtént és a következőképpen alakult:

A csoport B csoport C csoport D csoport
Mateos
meshinn Mstr zsiga
trolley CokeHUN DARKSIDE mister_monsuun
Gogi
Jcsongi Kullo SieO
richmond
shadix 2lxghtt. Negsy
CrackLine BarnusS Nbika555 JusTZoly

Kapunyitás mindkét nap 10-kor, és az első mérkőzésekkel már 11-től várunk titeket. Gyertek, nézzétek és szurkoljatok élőben, vagy kövessetek minket online, az esport1tv Twitch és YouTube csatornáján. Megéri viszont kilátogatni ugyanis a belépés ingyenes, és a Rocket League döntője mellett más színes programokkal is várunk titeket a helyszínen. Társasozhattok, játszhattok konzolokkal legyen az akár Xbox vagy PlayStation, vagy akár szimulátorozhattok is a mérkőzések között. Ott találkozunk!

Kövess Minket!



Gamer szótár