Másfél hónap és jön a Telekomos áremelés

Másfél hónap és jön a Telekomos áremelés

Hát így lesz drágább minden online játék is egyben.

A Vodafone már tavaly ősszel bejelentette 2024-re tervezett inflációkövető áremelésük mértékét, idő kérdése volt csupán, hogy a többi szolgáltató is bejelentse a saját áremelését. Néhány napja, egészen pontosan január 12-én a KSH közzé tette a a 2023. évi inflációs adatokat, amit átlagos 17,6 százalékot mutatott. Mivel a Telekom Általános Szerződési Feltételei 2022 szeptember elseje óta tartalmaznak egy kitételt, ami kimondja, hogy a cég évi egyszer, a KSH által közzétett (előző éves) inflációs adatoknak megfelelően növelhető előfizetési díjait.

A Magyar Telekom friss közleményéből már azt is tudjuk mennyivel növelik. Talán aprócska vigasz az előfizetők számára, de a 17,6% helyett "csupán" 15%-kal növekednek március elsejétől a Telekom árai, minden előfizető számára. A 2,6%-os kvázi engedményt a cég a gazdasági és piaci folyamatokkal, valamint az ügyfelek érdekeivel indokolja.

Ezeket olvastad már?

A Vodafone 15,4%-os emelést vezet be idén, a Yettel felől egyelőre nem érkeztek információk és habár már csak virtuális szolgáltatóként létezik a DIGIMobil, ott egészen elképesztő, de több, mint 50%-os emelésre számíthatnak márciustól az ügyfelek.

Kövess Minket!