Multis LoL-os játékokat szeretnél? Nem úgy van az!

Multis LoL-os játékokat szeretnél? Nem úgy van az!

Rákérdeztek a Riot Forge-nál, hogy mi is a helyzet a multival.

Bár már közel egy tucat League of Legends tematikájú videójáték jelent már meg, ennek csak egy kis hányada tartozik közvetlenül a Riot Games alá. A League of Legends, VALORANT, Teamfight Tactics és Legends of Runeterra mellett a többi címért a Riot Forge felelős, ami a LoL-os licenszek alapján készíti el különleges kalandjait. A Hextech Mayhemtől a Song of Nunuig számos egyedi alkotásból lehet válogatni, amelyek mindegyike valamilyen módon kapcsolódik Runeterra világához. Ezen kívül van még egy közös pont bennük: egyik sem tartalmaz többjátékos módot. Ez a véletlen műve lenne?

Ezeket olvastad már?

Riot Forge a multiról

Másoknak is feltűnt, hogy egyetlen "A League of Legends Story" sem rendelkezik egyetlen olyan funkcióval sem, ami egy adott időpillanatban több játékost húzna be a képernyőkre. Ez egy tudatos és szándékos döntés a kiadó részéről, ugyanis csak és kizárólag olyan fejlesztésekbe fogtak és fognak bele, amelyek eredménye egy ízig-vérig egyjátékos kaland. A multis dolgokat a jövőben is meghagyják a Riot Gamesnek, ők a single-player világban szeretnének maradandót alkotni. Ez azt jelenti, hogy a február 21-én megjelenő Bandle Tale sem kap többjátékos támogatást, hiába várták sokan, hogy a Stardew Valley-hoz hasonló yordle-ös mókázásban a barátokkal együtt részt lehet majd venni.

Ez egy határozott álláspont, amit egyelőre úgy tűnik, hogy senki és semmi nem tud megváltoztatni. Fogadjátok tehát azt el, hogy minden további Riot Forge alá tartozó játék kizárólag single-player lesz.

Kövess Minket!



Gamer szótár