Videón a gyönyörű Legacy of Kain: Soul Reaver felújítás

Videón a gyönyörű Legacy of Kain: Soul Reaver felújítás

Minden évben elmondjuk, de hát idén! Hátha idén végre bejelentik a Legacy of Kain: Soul Reaver remake fejlesztését.

Ha van játék, aminek felújításáért évek óta sírnak a rajongók, akkor a Legacy of Kain: Soul Reaver. Bár a széria az 1996-os Blood Omen: Legacy of Kainnel vette kezdetét, igazán legendássá mégis a Legacy of Kain: Soul Reaver vált, ami anno PS1-en, PC-n és Dreamcaston hódított. Megélt még pár folytatást, de immár 21 éve várunk egy új epizódra, ami folytatná az izgalmas fantasy világ, az emberek és a vámpírok közötti harc történetét. Tavaly a Crystal Dynamics egy kérdőívben érdeklődött, hogy örülnének-e a játékosok egy remake-nek, de a projektről azóta sem tudni semmit. Lehet, hogy végül egyáltalán nincs tervben a felújított játék elkészítése, perid a kérdőív is megmutatta, hogy a rajongók szívesen fogadnák a felújított verziót.

Lelkes rajongók inkább a saját kezükbe vették a gyeplőt. Bár a rajongói felújítás minősége egyértelműen elmarad attól, amit a Crystal Dynamics összehozhatna, jobb híján kénytelenek leszünk beérni ezzel. Természetesen Unreal Engine 5 alatt fut a rajongói projekt, el lehet képzelni mennyire gyönyörű lehetne egy hivatalos felújítás is.

Az előrejelzések szerint nehéz éve lesz a játékiparnak és már tavaly óta tart a leépítés a legnagyobb fejlesztőcsapatoknál is. Félő, hogy több projekt végzi majd így a kukában, de bízzunk benne, hogy az esetleges Legacy of Kain: Soul Reaver remake a szabályt erősítő kivétel lesz és a törlése helyett a létezését jelentik majd be.

Kövess Minket!



Gamer szótár