Hirdetés

Úgy tűnik a Crystal Dynamics tényleg szeretné feléleszteni a Legacy of Kain szériát

Emlékeztek még a Legacy of Kain játékokra?

Esport1 Podcast

Tekintsünk a jövőbe: 2023-as előszezon és LEC legizgalmasabb változtatásai

Három nagy területen történtek változtatások a League of Legends világában. Megérkezett a szerverekre a 2023-as előszezon, változik jövőre az LEC formátuma, valamint megnyitott az átigazolási piac!

Hirdetés

Nem is tudjuk már, hogy pontosan hányszor, de rengeteg alkalommal megénekeltük már mi is, illetve a játékos közösség nagyja is rendszerint előhozakodik azzal a kérdéssel, hogy mi van a Blood Omen, mi van a Legacy of Kain játékokkal? A jogok ott vannak a Tomb Raider játékokat is készítő Crystal Dynamics csapatánál, de immár hosszú évek óta kallódnak. Hivatalos bejelentés még most sem érkezett, de egy aprócska fénycsóva megjelent az alagút végén.

A Crystal Dynamics egy online kérdőívet dobott a játékosok közé, melyben arról érdeklődnek, hogy ismerjük-e a szériát, mely részekkel játszottunk, melyek voltak a kedvenceink és mit várnánk el egy új Legacy of Kain epizódtól, egy remake-től, egy reboottól? Meglehetősen sokrétű a kérdőív, alaposan körbejárja a témát, persze konkrét bejelentés nélkül. Az viszont egyértelműen leszűrhető, hogy a fejlesztők végre elkezdtek gondolkodni Raziel és Kain kalandjainak felélesztésén. Külön pirospont jár azért, amiért azonnal a fanoknál érdeklődnek, hiszen elmondhatjuk mitől voltak jók a régi epizódok, mi volt az ami nem tetszett és azt is megírhatjuk nekik, hogy milyen stílusban, milyen formában szeretnénk új részeket kapni.

A kérdőívet itt tudod kitölteni.

Reméljük, hogy a csapat elégedett lesz a válaszokkal, ki tudnak majd dolgozni egy erős tervet, azt el is tudják fogadtatni a kiadójukkal és tényleg megvalósulhat majd egy új Blood Omen vagy akár egy új Legacy of Kain játék.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Hirdetés

Te minek örülnél jobban, remake-nek vagy rebootnak?

 • 17 %
 • 33 %
 • 50 %
Hirdetés
4 db hozzászólás
 • BaB 2 hónapja
  Nem küldi el amit írnék D:
  0 0 Válasz
 • BaB 2 hónapja
  A jogok a Square Enix nél voltak, mert megvették eidosostul mindenestül a CD-t. Persze nem csináltak semmit, mert őket a nyugati piac nem érdekli, ott meg senki sem ismeri a LoK-ot. "hogy mi van a Blood Omen, mi van a Legacy of Kain játékokkal?" - A Blood Omen az első LoK játék. LoK: Blood Omen - LoK: Soul Reaver - LoK: Soul Reaver 2 - LoK: Blood Omen 2 - LoK: Defiance. Sosem tervezték, hogy nem csinálnak újat, de düötről nemengedték, és szétszéledt a csapat, a polip szinkronhangja meg közben meghalt, és így még jobban el tudták nyomni az egészet. De egy ideje megvették a jogokat meg a csapatot IS, és ha anno Amy nem hazudott, akkor megint azok fogják írni, akik eddig. Névileg szerintem maradnak a LoK: blablabla alaknál, ami nem is baj, főleg, hogy a blood omen és soul reaver ugye szó szerint egyesült a kardban. :P
  0 0 Válasz
  • BaB 2 hónapja BaB
   na rájöttem, a nyilakat nem szeretni. Buta natiszpem :D
   0 0 Válasz
 • DrSynclear 2 hónapja
  gg
  0 0 Válasz
Lépj be, ha hozzá akarsz szólni!
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Közvetítések

Hirdetés

Kedves látogató!

Észleltük, hogy hirdetésblokkolót használsz, kérjük kapcsold ki, hogy problémamentesen böngészhesd a legújabb gaming és e-sport híreket!
Köszönjük!