Jön a belső nézetes mód, ez lehet a Fortnite éve

Jön a belső nézetes mód, ez lehet a Fortnite éve

Végre megtörténik, amire már oly régóta vágyunk.

Nem semmi időszakot tudhat a háta mögött a Fortnite, de úgy tűnik, hogy az Epic Gamesnek még van egy s más a tarsolyában. A játék fennállása óta megannyi olyan fejlesztést kaptunk, melyek képesek voltak teljesen új szintre emelni a játékélményt. Gondoljunk csak arra, hogy kezdetben csupán Save the World-ként létezett, majd ezt követően készítették el a Battle Royale módot. Később jött a Creative, a Zero Build, de azóta megkaptuk a LEGO Fortnite, a Rocket Racing és a Fortnite Festival módokat is. A fejlesztés folyamatos, és ennek ellenére a játékosok még mindig hiányolnak 1-2 funkciót, melyek közül az egyik a belső nézetes mód, aminek érkezésére az Epic Games már több utalást is tett a múltban.

Most mindenki fellélegezhet, hiszen az Epic minap bejelentette, hogy még az idei év folyamán megkapjuk a várva várt FPS módot, és azt is hozzá tették, hogy „tudjuk, ez elég sokáig tartott".

Ha valami, akkor ez lehet az, ami ismét az egekbe repítheti a játékot – bár most sincsen miért szégyenkeznie –, hiszen más FPS játékok kedvelői is nagyobb örömmel fognak belekóstolni, ugyanis sokak számára elképzelhetetlen egy külső nézetes lövölde. Tűkön ülve várjuk, hogy bejelentsék azt, hogy az év pontosan melyik szakaszától lesz végre elérhető.

Ezeket olvastad már?

Kövess Minket!



Gamer szótár