Ismét két értékes játékra csaphatunk le az Epic Store-ban, ráadásul teljesen ingyen

Ismét két értékes játékra csaphatunk le az Epic Store-ban, ráadásul teljesen ingyen

Újfent két játékot kapunk, melyek árban túltesznek a múltheti ajánlaton.

Ismét eltelt egy hét, és itt vagyunk csütörtök délután 5 órakor. Ez pedig azt jelenti, hogy az Epic Games aktuális ingyenes címei váltják egymást, és újabb játékokat adhatunk a könyvtárunkhoz. Egészen eddig a Deus Ex – Mankind Divided és a The Bridge volt terítéken – 14 000 forint értékben –, azonban most tőlük könnyes búcsút veszünk – reméljük mindenki begyűjtötte őket –, ugyanis kell a hely a friss húsnak. Szerencsére most is komoly alkotások érkeztek, melyeket feltétlenül érdemes begyűjteni. Nézzük tehát, hogy melyik két játék fogja meghatározni a következő hetünket.

Ezeket olvastad már?

 Call of the Wild: The Angler 

2022-ben debütált ez a nyitott világú horgász játék, melyet a már jól ismert theHunter: Call of the Wild alkotói hoztak el nekünk. A Call of The Wild: The Anglerben lehetőségünk van felfedezni a minket körülvevő természetet, és igazi profi horgásszá válhatunk akár egyedül, akár a barátaink társaságában. Akaszd horogra a legnagyobb halakat mostantól ingyen, az eredeti 30 eurós ár helyett.

 Invincible Presents: Atom Eve 

Az Invincible Presents: Atom Eve keretében az univerzum egyik legerősebb szuperhősének a bőrébe bújhatunk, hogy megtaláljuk a tökéletles egyensúlyt magánéletünk, és a hősködés között. Ebben az Invincible univerzumában játszódó történetben még nagyobb betekintést nyerhetünk a világba, ami kész arra, hogy minél több ember megismerje. 10 euró helyett, szintén ajándékba kapjuk.

Kövess Minket!



Gamer szótár

LAN