14 000 forintot spórolhatsz meg az Epic Games eheti ajándékaival

14 000 forintot spórolhatsz meg az Epic Games eheti ajándékaival

Ezen a héten 2016 egyik legjobb cyberpunk címét, valamint egy, a fizikát meghazudtoló puzzle-játékot tehetünk ingyen a könyvtárunkba.

A csütörtök csakis egy dolgot jelenthet: újabb ingyenes játékot húzhatunk be az Epic Games Store-ból. Az akcióváltás miatt le kell mondanunk az előző hét epikus kalandjáról, az Astro Duel 2-ről. Cserében március 14-21. között rögtön két játékkal is megajándékoz bennünket a platform. Így nem kevesebb mint 14 000 forintot spórolhatunk meg a héten, miközben két fantasztikus címmel gazdagodunk. De miket is osztogatnak mától az EGS-en? Mutatjuk!

Ezeket olvastad már?

DEUS EX: MANKIND DIVIDED 

A 2016-os Deus Ex: Mankind Divided a nem is olyan távoli jövőben játszódik, ahol mechanikusan felerősített emberek számkivetettként élnek. A főszereplő Adam Jensen egy titkos ügynök, aki egy világméretű összeesküvés kellős közepén találja magát. Ha esetleg ebből még nem esett le, és a franchise-zal sem találkoztál eddig, természetesen egy cyberpunk stílusú akció-RPG-ről beszélünk. A Mankind Divided eredeti ára 10 700 forint. Tehát igen kedvező az Epic akciója, melynek hála most ingyen zsebre tehetjük a Deus Ex ezen epizódját.

THE BRIDGE 

A The Bridge egy puzzle játék 2013-ból, ami elsőre nem tűnik valami különlegesnek. Viszont e kaland során arra kényszerítenek bennünket a fejlesztők, hogy újragondoljuk a fizikával és a perspektívával kapcsolatos feltételezéseinket a pályák teljesítéséhez. Nem egy végtelenül bonyolult játék, bár olykor több gondolkodást igényelhet. A tény, hogy most 3450 forint helyett ajándékba kapjuk, pedig igen jó érv amellett, hogy beszerezzük.

Kövess Minket!



Gamer szótár