Epikus kalandokat ígér az Epic Games legújabb ingyenes játéka

Epikus kalandokat ígér az Epic Games legújabb ingyenes játéka

Annyira friss, hogy még ki sem hűlt az Epic Games Store legújabb ingyenes dobása.

Ha eddig a pillanatig nem sikerült bezsebelnetek az Epic Games Store-ban az Aerial_Knight's Never Yieldet ingyen, akkor most már nem is tudjátok majd. Ugyanis csütörtök 17 órát ütött az óra, tehát újabb akció indul a boltban, és ismét egy hetetek lesz rá, hogy a tiétek legyen a következő nagy dobás – ingyen és bérmentve. De mire lehet majd lecsapni március 7-14. között az EGS-en?

Nos, a szóban forgó játék az Astro Duel 2, ami annyira friss, hogy konkrétan most jelent meg! Az Epic Games és a fejlesztők viszont voltak olyan jófejek, hogy  Windowson és MacOS-en már a mai naptól kezdve ingyenesen beszerezhető ez a cím az Epic Store-ból egy egész héten át. Aki esetleg nem ismerné az Astro Duel 2-t: egy retró hangulatú sci-fi játékról van szó, amely epikus kalandokat és adrenalindús harcokat kínál. Összemérhetjük tudásunkat a barátainkkal, de akár egymás oldalán is belevághatunk a csatákba. A Versus módban legfeljebb 6 játékos vehet részt, míg a Bounty nevű co-opban 1-3, szóval mindenki meg fogja találni a számítását.

Ezeket olvastad már?

Ha kíváncsiak vagytok rá, hogyan is fest az Astro Duel 2 a gyakorlatban, akkor csak ajánlani tudjuk az alábbi videót:

Mivel az Astro Duel 2 ingyenesen debütál, hivatalos ára még nincs. De egészen biztosak vagyunk benne, hogy ez nem marad így sokáig, szóval siessetek! Ha pedig valami másra vágynátok inkább, akkor bőven vannak érdekes ingyen játékok jelenleg még máshol is:

Kövess Minket!



Gamer szótár


Közvetítések