Ingyen a tiéd lehet egy játék, ami köröket ver a Skull & Bonesra

Ingyen a tiéd lehet egy játék, ami köröket ver a Skull & Bonesra

Unod, hogy vizipostás vagy? Szeretnél a hajód fedélzetére lépni átvezető videók nélkül? Akkor ez az ingyenessé vált kalózos játék a megoldás!

Az Ubisoft nagyon szeretné, ha visszamennénk Skull & Bones-ozni. Pedig ez a hajó ha hiszik, ha nem, elment. Konkrétan még az Assassin's Creed IV: Black Flaggel is többen játszanak, mint azzal a 70 eurós szörnyszülöttel. Ami valljuk be, nem túl bíztató, mert alig két hete jelent meg a játék. A legtöbben alighanem azt hiányolják, hogy a fedélzeten harcolhassunk és többek legyünk vizipostásoknál. De ha csak ennyi kell a boldogsághoz, akkor azért nem kell kicsengetni egy fillért sem. Ugyanis tegnap délután úgy döntött a Blackwake-et fejlesztő stúdió, hogy ingyenessé teszik a játékukat a Steamen!

Aki esetleg nem ismerné, a Blackwake az a játék, ami a Skull & Bones szeretne lenni, ha egyszer felnő. Ez a 2017-ben korai hozzáférésben, majd 2020-ban teljes egészében kiadott játék sokáig felkapott volt, ám mostanra teljesen megfeledkeztek róla a játékosok. Közel sem hibátlan a Blackwake, ezt el kell ismerni. De most a Skull & Bones farvizén visszakapaszkodhat a kalózos játékok trónjára a Mastfire Studios, mert mint kiderült, a világ legnagyobb kiadói sem nagyon tudnak jobbat csinálni ennél. És azzal, hogy még ingyenessé is tették a programot, megmutatták az Ubisoftnak, hogy így is lehet ezt csinálni.

Ezeket olvastad már?

A Blackwake talán legfontosabb erénye, hogy a Sea of Thieveshez hasonlóan FPS-ben játszhatunk, valamint a hajónkat nem mint valami Need for Speed koppintás koppintásában irányíthatjuk, hanem a két kezünkkel, csapatmunkával. Egy hajón akár 13 játékos is dolgozhat, hiszen kell egy kapitány és mellé matrózok, akik a vitorlákért és ágyúkért felelnek. Ha pedig összegyűlik elég ember, akkor vicces pillanatok és rengeteg akció vár ránk a PvP kalózcsatákban:

Ha érdekel a Blackwake, akkor erre tessék kattintani, hogy beváltsd a Steamen ezt az ingyenes játékot. Siess, nehogy a fejlesztők meggondolják magukat!

Kövess Minket!



Gamer szótár