Számos mitikus fegyverrel bővült a Fortnite, de melyik a legerősebb?

Számos mitikus fegyverrel bővült a Fortnite, de melyik a legerősebb?

A görög istenek felbolygatták a Battle Royale szigetét, itt az ideje harcba szállni.

Pontosan egy hete, hogy kezdetét vette Chapter 5 Season 2, ami megannyi újdonságot hozott a Fortnite-ba. A középpontban az előzetes szivárogtatásoknak megfelelően a görög mitológia áll, így számos ehhez kapcsolódó tartalommal bővült a játék. Ezek közül a legjelentőségteljesebbek egyértelműen a különböző mitikus fegyverek, melyek közül fél tucatot kaptunk. Nézzük tehát, hogy mit is tudnak ezek, és vajon melyik a legerősebb mindközül.

Ezeket olvastad már?

Thunderbolt of Zeus

Zeus villámának a birtokában képesek vagyunk a levegőbe emelkedni, és onnan szórni az égi áldást ellenségeinkre. A fegyver három töltettel rendelkezik, melyek visszatöltődéséhez idő szükséges. A szigeten bárhol rábukkanhatunk, de Zeus-nál mindig akad egy, akit legyőzve szintén megkapjuk.

Thunderbolt of Zeus

Gatekeeper Shotgun

Közelharcra ez a sörétes puska a legjobb társ, ugyanis egymás után három gyors, és kimondottan pusztító lövés leadására vagyunk képesek vele. Ez bőven elegendő arra, hogy porrá zúzzuk ellenfeleinket egy másodperc alatt, utána viszont érdemes fedezékbe vonulni, hiszen a tár újratöltése következik. Szintén megtalálható a sziget egész területén, de mitikus formában csak Cerberus legyőzésével szerezhető be.

Gatekeeper Shotgun

Harbinger SMG

A Harbinger SMG szintén egy közelharci fegyver, azonban már bátran használhatjuk középtávra is. Az első lövés halálosan pontos, de ahogyan egyre több golyó hagyja el a tárat, a pontossága igencsak lecsökken. Ettől függetlenül érdemes megszórni vele az ellenfeleket, hiszen brutális a sebzése. Legerősebb verziójához Hades legyőzésével juthatunk.

Harbinger SMG

Huntress DMR

A Huntress DMR mitikus verziójára szintén Zeus legyőzésével tehetünk szert. A fegyver arra specializálódott, hogy a távolból iktassuk ki ellenfeleinket úgy, hogy idejük se legyen felfogni a történteket. Kötelező helye van a lodaoutban.

Huntress DMR

Warforged Assault Rifle

Ebben az esetben hatalmas sebzés párosul gyengébb pontossággal, így érdemes csupán rövid, de végzetek sorozatokra törekednünk a használata során – főként távolra. Ares-nál megtaláljátok a mitikus verziót.

Warforged Assault Rifle

Wings of Icarus

Zeus villámja mellett a Wings of Icarus az új kedvenc, mellyel a fellegekben repülve bombázhatjuk le ellenfeleinket. Használata közben érdemes vigyázni, hiszen ha túlterheljük a szárnyakat lezuhanunk, ami kellő magasságból akár halálos is lehet. Bárhol rábukkanhatunk a pályán.

Wings of Icarus

A felsorolt fegyverek közül a leghasznosabb egyértelműen a Wings of Icarus, hiszen azon túl, hogy mobilitás, számos helyzetben jöhetünk ki vele győztesen a csatákból. Ettől függetlenül mindegyik tárgy olyan, hogy érdemes magunkhoz vennünk az út során, de a szárny beszerzése mondhatni kötelező feladat, ha a nyerés a cél.

Kövess Minket!



Gamer szótár