Kiderült a Marvel Rivals gépigénye, a többség megnyugodhat

Kiderült a Marvel Rivals gépigénye, a többség megnyugodhat

Most jelentették be a játékot, de már tudható, hogy milyen PC szükséges a futtatásához.

Besűrűsödtek a dolgok a Marvel háza táján, ugyanis viszonylag rövid időn belül 2 érkező játékot is bejelentettek. Pár napja lerántották a leplet a 2025-ben debütáló Marvel 1943: Rise of Hydráról, ami egy második világháború idején játszódó akció-kalandjáték – az előzetes alapján reménykedhetünk abban, hogy egy szuper címről van szó. Egy nap múlva pedig már ki is tettek egy képet a következő újdonságról, ami mint később kiderült a Marvel Rivals felvezetésére szolgálta. Ez egy 6v6 hero shooter, ahol a Marvel különböző szuperhőseinek a bőrébe bújhatunk, hogy TPS nézetben a legnagyobb csatákba vegyünk részt. Szintén biztató a trailert kaptunk hozzá, azonban kicsit furcsa szájízt hagy maga után, hiszen szinte megszólalásig hasonlít a Blizzard Overwatch játékára. Szintén érdekes, hogy a fejlesztők csak PC-re adják ki, a konzolokról valamiért teljesen megfeledkeztek.

Mostanra már Steamen is láthatjuk, és a kívánságlistánkhoz adhatjuk a játékot, ez pedig azt jelenti, hogy a futtatásához szükséges gépigény is köztudott. Ez a következőképpen néz ki:

 Minimum gépigény: 

  • Processzor: Intel Core i5-6600K / AMD Ryzen 5 1600X
  • Videokártya: NVIDIA GeForce GTX 1060 / AMD RX 580
  • Memória: 12 GB
  • Háttértár: 70 GB

 Ajánlott gépigény: 

  • Processzor: Intel Intel Core i5-10400 / AMD Ryzen 5 5600X
  • Videokártya: NVIDIA GeForce RTX 2060 (Super) / AMD RX 5700-XT
  • Memória: 16 GB
  • Háttértár: 70 GB

Ezen adatok láttán a legtöbben megnyugodhatnak, ugyanis nem kell majd egy erőmű ahhoz, hogy játszhassunk a Marvel Rivalsszal, azonban az biztos, hogy ezt fűnyírón nem fogjuk futtatni.

Ezeket olvastad már?

Kövess Minket!



Gamer szótár


Gaming - Hatalmas balhé van az Escape from Tarkov körül

Hatalmas népharag közepette menekülnek a játékosok Tarkovból. Viccet félre téve, a fejlesztők maguk ellen haragították szinte a teljes közösségüket ami a lövöldözős-gyűjtögetős szimulátor konkurenciájához hajthatja a játékosokat.