Marvel 1943: Ismerős az új Fekete Párduc? Nem véletlenül!

Marvel 1943: Ismerős az új Fekete Párduc? Nem véletlenül!

Hogy tetszik a Marvel 1943: Rise of Hydra? Egy kis gameplayt még jó lenne látni belőle, nem?

Jó pár pocsék játékot láttunk már a Marveltől, legutóbb talán az Avengers volt az, ami elgondolkodtatott minket, hogy tényleg kellenek-e nekünk Marvel hősös játékok. Szerencsére mindig akad egy-két olyan program is, ami megnyeri a szívünket és, amikért tényleg kicsengetni az árukat. Őszintén bízunk benne, hogy a néhány napja bemutatott Marvel 1943: Rise of Hydra is ilyen lesz!

Az alapok máris izgalmasabbak az átlagnál, hiszen szerencsére nem az MCU-ba helyezik a játékot, sőt, még csak nem is a filmekből ismert idősíkba. A Marvel 1943: Rise of Hydra ugyanis a második világháború idején játszódik, egy ízig-vérig akció-kalandjáték lesz, amit az az Amy Hennig igazgat, aki karrierje során olyan szériákon dolgozott már, mint a Legacy of Kain vagy az Uncharted.

A történet Captain America, Black Panther, Nanali és Gabriel Jones küzdelmét követi majd, aki kegytől egyik a nácik és persze a Hydra ellen küzdenek Franciaországban. Az első előzetes alapján viszont kezdetben még a neves Marvel-hős között sem felhőtlen a viszony, az előzetesben Amerika Kapitány, pont a Fekete Párducra vadászik. Az első előzetes egyébként teljes egészében Unreal Engine 5 alatt futott, a látványra tehát aligha lehet majd panaszunk. A legtöbb rajongót a főszereplők kiléte izgatja, nézzük is át, hogy ki kicsoda a játékban és milyen színészek alakítják őket.

Nem az MCU-ban járunk, szóval Chris Evans feltűnésére ne is számítsatok. A Kapitányt Drew Moerlein alakítja majd, aki egészen apró produkciókban és TV-sorozatokban tűnt fel, de nem áll messze tőle a videójátékok világa sem, szólaltatott már meg karaktereket a Horizon Forbidden West és a Red Dead Redemption 2 játékokban is. Mellé csatlakozik majd az amerikai hadsereg egyik katonája, Gabriel Jones., akit Marque Richardson (Antebellum, Dear White People) alakít.

A Fekete Párduc - aki egyébként az MCU-ból is ismert T’Challa nagyapja - Khary Payton hangjával kel majd életre. Őt valószínűleg jó sokan ismeritek, ő játszotta ugyanis Ezékielt a The Walking Deadben! Őt egy wakandai kém segíti majd, Nanali segíti majd, Megalyn Echikunwoke (Almost Family) megformálásában.

A Marvel 1943: Rise of Hydra megjelenési dátuma egyelőre ismeretlen, a jelenlegi tervek szerint valamikor 2025-ben érkezik majd, egyelőre ismeretlen platformokra.

Kövess Minket!



Gamer szótár