Heteken belül PC-re is érkezik a DayZ alkotóinak ingyenes FPS-játéka

Heteken belül PC-re is érkezik a DayZ alkotóinak ingyenes FPS-játéka

Már nagyon ideje volt, régóta vártunk erre a bejelentésre.

Az Arma és a DayZ is egyaránt meghatározó FPS-játékok, melyek a mai napig hatalmas játékosbázissal rendelkeznek, és a fennállásuk óta eltelt évek alatt sem találtak valós kihívókra, akik veszélyeztetnék jövőjüket. Mindkét címet a Bohemia Interactive fejlesztette, és így meglepő volt, mikor a 2020-ban megjelent Vigor nevet kapó ingyenes alkotásukat csak konzolokon tették elérhetővé, hiszen előző játékaik PC-n értek el hatalmas sikereket. A rajongók reménykedtek benne, hogy idővel mindenki számára kipróbálhatóvá válik, és most végre meg is érkezett a bejelentés, mely szerint hamarosan lehetősége lesz a számítógéppel rendelkezőknek is belekezdeni a kalandba.

A fejlesztők elárulták, hogy májustól indul a Vigor Early Acces verziója PC-n, a játék teljes kiadását pedig év végére tervezik.

A Vigor a háború sújtotta Norvégiában játszódik, és az Armához, valamint a DayZ-hez hasonlóan realista módon közelíti meg a műfajt. Célunk erőforrásokat és felszereléseket gyűjteni, hogy megvédhessük magunkat, és minél jobb menedéket építsünk, mely megvéd bennünket a zord időjárási körülményektől. A meneteket számos olyan elem teszi izgalmassá mint az airdroppok, vagy a sugárzási felhők, melyek arra ösztönzik a játékosokat, hogy összetűzésbe keveredjenek.

Tehát már csak pár hetet kell várnunk, hogy végre mindenki kipróbálhassa ezt a nagyszerű címet, Steamen pedig már most is a kívánságlistátokhoz adhatjátok, hogy semmiképp ne maradjatok le róla.

Ezeket olvastad már?

Kövess Minket!



Gamer szótár