Kiderülhetett az Assassin's Creed Red valódi címe, ami sok mindent elárul a játékról

Kiderülhetett az Assassin's Creed Red valódi címe, ami sok mindent elárul a játékról

Ezzel együtt az is lelepleződhetett, hogy mi lesz a játék központi eleme.

Most már mindenki tűkön ülve várja, hogy végre valóban beletekinthessen az Assassin's Creed franchise következő részébe, mely az Assassin's Creed Red kódnevet viseli. Az utóbbi hónapokban rengeteg különböző szivárogtatás látott napvilágot, melyekből kiderült, hogy a játék az 1500-as évek Japánjában játszódik, két főszereplő lesz és még sok minden, melyekkel egy korábbi cikkben bővebben foglalkoztunk. A játék megjelenésére idén novemberben számíthatunk, és mindenki azt reméli, hogy a júniusi Ubisoft Forward során már hivatalosan is bemutatják majd. Most egy legújabb szivárogtatás szerint kiderült, hogy mi lesz a rész valódi címe, amely sok mindent elárul a tartalmáról is.

UBI_FraxV2 – X-felhasználó – osztotta meg a napokban az oldalán, hogy a játék neve Assassin's Creed Shadows lesz, az Ubisoft pedig 2 kiegészítőt tervez hozzá a jövőben. Fiókját a bejegyzés után hamar felfüggesztették, de ettől függetlenül érdemes kétségekkel kezelnünk a posztját, míg a fejlesztők meg nem erősítik a címet. Mindenesetre fontos következtetések vonhatóak le belőle, melyek valóságalapja idővel úgyis kiderül.

Az eddigi Assassin's Creed játékok neve mind utalt a rész központi témájára – gondoljunk csak az Assassin's Creed Odysseyra, ami egy epikus görög utazást tárt elénk, de bármelyik részt felhozhatnám példának. A Shadows címből arra következtethetünk, hogy az előzetes szivárogtatásoknak megfelelően, itt tényleg sokkal nagyobb szerepe lesz majd a lopakodásnak, és ez köré épülhet számos dolog.

Ahogy fent is említettük, a hivatalos megerősítésig ezek csupán teóriák, de egyelőre ezekkel kell beérnünk.

Ezeket olvastad már?

Kövess Minket!



Gamer szótár