Bajban lehet a Prime? Logan Paul reagált

Bajban lehet a Prime? Logan Paul reagált

Mostanában sok támadás éri a népszerű hidratáló üdítót.

Még 2023-ban indítottak pert Logan Paul és KSI új italával, a Prime-mal szemben, miszerint örök vegyi anyagokat tartalmaz – perfluor és polifluor-tartalmú alkil anyagok, melyek nagyon nehezen bomlanak le. Ez a hidratáló üdítő hatalmas népszerűségre tett szert, és már szinte az egész világon elterjedt – hazánkban is. Idén áprilisban a közösségi médiában is felkapták a pert, és rengeteg tartalom kezdett terjedni ezzel kapcsolatban, ami rossz hatással lehet a márka hírnevére. Logan Paul úgy döntött, hogy elég ebből, és egyszer s mindenkorra tiszta vizet önt a pohárba.

@loganpaul Addressing the PRIME accusations #ForeverHydrated @PRIME ♬ original sound - Logan Paul

„Először is, bárki, bármikor beperelhet bárkit, ettől még nem lesz igaz a per. És ez ebben az esetben is így van – kezdte mondandóját Paul. 

Ezután elmondta, hogy valójában arról van szó, hogy egyesek szerint a palack tartalmaz a vegyi anyagból, ami abszurdum, hiszen ugyanazt a gyártót használják, mint az olyan nagy márkák mint a Pepsi és a Coca Cola.

„Ennek megfelelően a 21. cikkelyt követjük a PET-re és minden egyéb palacktípusra érvényes szabályzati kódexre vonatkozóan. De már azzal, hogy magáról az italról beszélnek, már ott esik darabjaira a mondanivalójuk. Ez a kis tanulmány, amelyet egy ügyvéd készített, abszolút baromság. Azt állítják, hogy a Prime-ban 0,06 rész/billió van az az anyagból, de az EPA szerint bármi, ami 1,1 alatt van, nem észlelhető. Ez azt jelenti, hogy nincsenek meg a megfelelő eszközeik vagy erőforrásaik annak bizonyítására, amit állítanak." – szögezte le.

A bíróságnak köszönhetően hamarosan minden bizonnyal kiderül, hogy mi a teljes valóság.

Ezeket olvastad már?

Kövess Minket!



Gamer szótár

LAN