60 millió forintért vásároltak meg pár Fortnite-os Prime üdítőt

60 millió forintért vásároltak meg pár Fortnite-os Prime üdítőt

Több százan licitáltak rájuk, végül elképesztő összegért keltek el.

A Fortnite jelenleg is a videójátékok csúcsán van, és ennek köszönhetően elképesztően komoly együttműködéseket hoz időről időre tető alá, hiszen mindenki örül egy olyan lehetőségnek, mikor tízmilliók előtt jelenhet meg. Még januárban volt egy kisebb kollaboráció a Prime üdítőital márkával, ami Logan Paul illetve KSI nevéhez fűződik, de azóta IShowSpeed is beállt a csapatba. Akkoriban ennek nem tulajdonítottak a játékosok túl nagy jelentőséget, hiszen csak egy Red vs Blue Creative pályáról volt szó, ahol a legjobban teljesítők pár apróságot nyernek – Fortnite-os Prime üdítőt, táskát és hasonlóakat. Az egyik győztes azonban most pénzre váltotta nyereményét, ezzel pedig hajmeresztő összeget szakított.

A játékos eBayen bocsájtotta licitre 3 darab üdítőitalát, valamint hátizsákját, melyeket a januári esemény alatt nyert. Viszonylag hamar lecsaptak rá a rajongók, és végül több mint 200-an licitáltak egymásra, hogy begyűjtsék a ritkaságokat. A 4 tárgy végül 60 millió forintért talált gazdára, ami azt jelenti, hogy az üdítők – ezek képviselték a valódi értéket – darabonként 20 millió forintot értek.

Gondolhatjátok, hogy mekkora meglepetés volt ez az eladónak, hiszen mostanában a legkomolyabb Fortnite versenyeken is csak ennek az összegnek a töredékét lehet megnyerni, ráadásul ott a világ legjobb játékosai ellen harcolsz. Főhősünk jókor volt jó helyen, és kiválóan küzdött – azt feltétlenül érdemes megemlíteni, hogy 100 000 játékossal szált versenybe. A jövőben érdemes lesz fejben tartanunk, hogy mekkora értéke lehet a limitált motyóknak, főleg, ha két ekkora név találkozik mint a Fortnite és a Prime.

Ezeket olvastad már?

Kövess Minket!



Gamer szótár

LAN