IShowSpeed nem tette zsebre, amit az első pankráció mérkőzésén kapott

IShowSpeed nem tette zsebre, amit az első pankráció mérkőzésén kapott

A 19 éves tartalomgyártó is bemutatkozott a WWE-ben, de körülnézni sem volt igazán ideje.

Úgy tűnik, hogy Amerikában újra felfutóban van a pankráció, ami részben annak is köszönhető, hogy számos tartalomgyártó kacsingat a sport felé, amely iránti lelkesedés nekünk, európaiak számára sokszor teljesen érthetetlen. A WWE mérkőzéseket a harcművészet és a színház egyvelegeként kell értelmezni, melyhez valóban nagyon komoly fizikai teljesítményre és összeszedettségre van szükség, amit a legjobban az a statisztika mutat meg, mely szerint ez az egyik legveszélyesebb sportág. Pár éve a mindenki által ismert – kedvelt vagy utált – Logan Paul is becsatlakozott a showba, és egészen a csúcsáig küzdötte magát, ezzel megnyitva a kaput, a hasonló helyzetben lévő tartalomgyártók előtt. Azóta barátja és a Prime-beli üzlettársa, KSI is csatlakozott egy menethez, most pedig az energiabomba IShowSpeed mutatkozhatott be a nagyközönség előtt.

Az esemény folyamán IShowSpeed Logan Paul segítségére sietett, miközben egy hatalmas Prime jelmezt viselt. Ez után találta magát szembe Randy Ortonnal, aki nem kímélte, és hamar takarékra tette a 19 éves tartalomgyártót.

IShowSpeed a történtek után úgy nyilatkozott, hogy a pankráció valóban nagyon kemény, és ezt most a saját bőrén is megtapasztalhatta. A jelenetsor minden bizonnyal egy új, a Prime-mal való együttműködést volt hivatott bemutatni, amiről később majd több információt is megtudhatunk.

Ezeket olvastad már?

Kövess Minket!



Gamer szótár