Rövidesen a Fortnite-on belül is TikTokozhatunk?

Rövidesen a Fortnite-on belül is TikTokozhatunk?

Úgy tűnik, hogy hamarosan ismét szintet lép az Epic Games aranytojást tojó tyúkja.

Tudjuk, hogy az Epic Games mindig valami meglepő újdonságon dolgozik a háttérben, hogy a Fortnite-ot minden idők egyik legösszetettebb játékává tegye, ezzel szinte egy teljesen új digitális világot teremtve. Jó úton haladnak afelé, hogy a játék még évtizedekig velünk maradjon, hiszen a Save the World-től nagyon messzire jutottak mostanra – gondoljunk csak a Battle Royale-ra, a Creative-ra, a Fortnite Festivalra, a Fortnite LEGO-ra és a Rocket Racingre. A legújabb szivárogtatások egy új funkciót lepleztek le, ami még inkább a képernyőhöz szögezheti a játékosokat.

HYPEX – ismert szivárogtató – osztotta meg, hogy a Fortnite-ba a képen belüli kép bevezetését tervezik, vagyis azt, hogy képesek leszünk a játékon belül különböző internetes oldalak böngészésére. Többek között olyan lehetőségek találhatóak a fájlok között, mint videók nézése, és a hozzá kapcsolódó like, unlike és a report parancsok. Ezen felül reklámok megjelenésére is számíthatunk.

Ez azt jelenti, hogy a játékosoknak felesleges lesz kilépniük azért, hogy megnyissanak feltehetőleg olyan alkalmazásokat, mint például a TikTok, hiszen ezek azon belül is elérhetőek lesznek. Nem tudni, hogy az Epic pontosan milyen módon tervezi ennek az újdonságnak a bevezetését, de hatalmas jelentőségű lépés lehet a játék történelmében.

Ezeket olvastad már?

Kövess Minket!



Gamer szótár