The Weeknd új klipet forgatott, amit csak a Fortnite-ban tekinthetünk meg

The Weeknd új klipet forgatott, amit csak a Fortnite-ban tekinthetünk meg

Újabb történelmi pillanat a Fortnite életében, a hatalmas klippremier.

A Fortnite nagyot nyitott a zenei világ felé, mikor bekerült a játékba a Fortnite Festival, ahol különböző zeneszámokat adhatunk elő Guitar Hero stílusban. Akár barátaink társaságában is van lehetőségünk zenekart alapítani úgy, hogy mindenki más hangszeren játszik, valaki pedig énekel. Mostanában egyre több dal válik elérhető az Epic Games játékában, melyhez The Wekknd már többször is a nevét adta. Úgy tűnik, hogy ezúttal a következő szintre emelik az együttműködést, és először itt kerül bemutatásra a jelenleg egyik leghíresebb popsztár új számának a videóklipje.

A Playboi Cartival és Madonnával közös Popular száma 8 hónapja jelent meg, a klip pedig exkluzív premiert kap egy új Fortnite-beli esemény során. Hogy megtekinthessük, a pályák között meg kell keresnünk a Festival Jam Stage-et, ahol február 15-e és 18-a között folyamatosan megy az ismétlés. Továbbá a dal is bekerült az Item Shopba, így aki szeretné kipróbálni magát az előadók szerepében, az megvásárolhatja.

Elképesztő, hogy milyen kiterjedt lett a Fortnite-univerzum, és mára ekkora hírességek kollaborálnak a játékkal. Az Epic Games valamit nagyon jól csinált, és hogyha ezt valamivel nem rontja el a továbbiakban, akkor a játékuk még nagyon sokáig velünk marad, sőt, lehet, hogy ez még csak a kezdet, és számos más területet is meghódít idővel.

Ezeket olvastad már?

Kövess Minket!



Gamer szótár