Aláz Deadpool és Wolverine, az új trailer ismét rekordot döntött

Aláz Deadpool és Wolverine, az új trailer ismét rekordot döntött

Ez pedig a következő hónapokban és a premier után is csak fokozódni fog.

Kevés jobban várt film van idén, mint a Deadpool és Wolverine. A humoros anti-hős harmadszorra is valószínűleg meghódítja a mozikat, de úgy tűnik ezúttal nem csak szájkaratéztak Ryan Reynoldsék, amikor azt mondták, a 'Marvel Jézus' megmentené az MCU-t is. Hugh Jackmannal az oldalán szinte biztos a siker, és ezt jól mutatja az is, hogy mennyire népszerű a film második, teljes előzetese. Már a Super Bowl során bemutatott teaser is hatalmasat szólt, de ez a két és fél perces, akciódús trailer minden eddiginél nagyobbat ment.

A Deadpool és Wolverine legújabb kedvcsinálója ugyanis megdöntött néhány érdekes MCU és nem-MCU rekordot is. 24 órán belül minden idők legnézettebb filmes előzetese lett, de egy másfajta mérföldkövet is átadott a múltnak. Ahogy a LADbible weboldala rámutatott, a harmadik felvonás bemutató videója megdöntötte a legtöbb káromkodást tartalmazó Marvel trailerek rekordját is, és több 'F-bombát' (így nevezik finoman a fuck szócskát a tengerentúlon) tartalmaz, mint az egész MCU együttvéve – beleértve az olyan elharapott sorokat is, mint a Pókember: Hazatérés befejezésében. A Marvel-trailerekben szereplő káromkodások korábbi rekordját szintén Reynolds Merc With a Mouth videója tartotta, amelyet az első Deadpool 2 és a Deadpool red band trailere között osztottak meg. Az egyetlen igazi F-bomba az MCU-ban A galaxis őrzői 3-ban volt. A Deadpool és Wolverine ellenben hat F-bombával áll az Marvel Moziverzum élén. Ez nem a véletlen műve, hiszen ez lesz az első R-kategóriás alkotás az MCU-ban, ami nagyobb kreatív szabadságot biztosít a franchise számára.

A bevételi rekordokat is alighanem megdönti majd a harmadik rész, ezért a nyáron szinte biztosra vehetjük, hogy a második epizóddal elért 786,3 millió dollár is feledésbe merül majd. Ezzel szemben Jackman legnagyobb bevételt hozó Wolverine szólófilmje, a Logan 'csak' 614,2 millió dollárt hozott össze. Ketten együtt viszont simán megcélozhatják az egymilliárdos álomhatárt, és benne van a pakliban, hogy el is érik, ezzel reális esélyük lenne arra, hogy minden idők legnagyobb bevételű R-besorolású filmje legyen a Deadpool és Wolverine, de ehhez le kell győzniük a Joker 1,078 milliárd dolláros rekordját.

Kövess Minket!



Gamer szótár