Elrajtoltak a magyar CS:GO csapatok a SEC nemzetközi csoportkörében

Elrajtoltak a magyar CS:GO csapatok a SEC nemzetközi csoportkörében

A REVOLTEee kőkemény ötössel érkezett, sima 2:0-val hagyták állva horvát ellenfelüket!

A Minor kvalik miatt kicsit később, de végre a magyar csapatok is megkezdték menetelésüket a SEC nemzetközi csoportkörében. Bár a PIXEL ötösét Mat1 csalása miatt kizárták, a REVOLTEee, a fruits és a redbeaks továbbra is képviseli a hazai színeket a Délkelet-Európai Bajnokságban!

Az első magyar mérkőzésen a REVOLTEee lépett pályára a horvát Team Vibby ellen, akik az adriai selejtező harmadik helyezettjeként nem tűntek épp acélos akadálynak a magyar ötös ellen. Apropó magyar ötös, a csapat egy eddig nem látott, de rendkívül erősnek tűnő összeállításban lépett pályára, a gabesson, kolorrr, ZEN trió mellé ezúttal Barcode és FoDa csatlakozott.

A nevek által feltételezett játékerő aztán a pályán is megmutatkozott, sima 16:3 és 16:6 lett a 2:0-ás siker vége. Biztató előjel a folytatásra nézve.

A héten a redbeaks és a fruits egyaránt nekiveselkedik a 16 fős nemzetközi csoportkörnek, ahonnan csupán három hely kiadó az offline döntőre. Aprócska probléma ugyanakkor, hogy a verseny épp egybe esik a Lenovo Y-kupa döntőjének napjával, ahol a jelenlegi állás szerint Barcode (REVOLTEee) és FLASH (fruits) is érdekelt beugróként. Kérdés, ha kijutnak a belgrádi döntőre, melyik rendezvényt választják arra a hétvégére, de odáig még hosszú az út!

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!