BRÉKING: Flash távozik az iNation-től, idén ez már a hatodik klubváltása

BRÉKING: Flash távozik az iNation-től, idén ez már a hatodik klubváltása

A magyar válogatott egykori kapitánya mozgalmas évet zárt 2016-ban.

Standinman vagyis az Örök Beugró! FLASH 2016-os évére sok mindent lehet mondani, de hogy unalmas lett volna, azt semmiképp! Az év elején a CSGO.one a flash, deadfox, BARBARR, tabu, maeVe ötössel állt fel, de később SKYTTEN, es3tag és slap is megfordult a teamben. A nevük aztán PixelFire, majd Escape lett, de eközben többet voltak Orgless, vagyis támogató szervezet nélküli csapat, mint igazolt lineup.

Sikerek azért bőven voltak, hiszen 2016 első félévében közel 50 000 dollárt összelőttek maguknak a kisebb versenyeken, ami fejenként két és fél millió forintot jelentett azoknak a tagoknak, akik mindegyik sikernél ott voltak!

Aztán jött a frutis és a hazai sikerek, ICL győzelmek és a CS:GO Bajnokok Ligája, valamint időközben a magyar válogatott sajnálatosan korai búcsúja. Beugróként még a PIXEL-t is kisegítette Kijevben, a WESG európai döntőjén, ahol a legjobbakkal is felvették a versenyt! Illetve szintén standinként ICL ezüsthöz és Lenovo Y-kupa győzelemhez juttatta a Control Gaming csapatát, amivel a jelenlegi legjobb magyar együttessé váltak.

A sok beugrás mellett az iNation volt állandó csapata, mellyel zágrábi LAN-t is nyertek, valamint a most hétvégén esedékes Balkan Pro League döntőjére is esélyesként jutottak le. Aztán jött a váratlan hidegzuhany!

A magyar scene egyik meghatározó alakja tehát ismét csapat nélkül, de ahogy kiírásából is látszik, úgy tűnik nem marad sokáig egyedül. És hogy kik lehetnek abban a bizonyos magyar csapatban, az hamarosan biztosan kiderül!

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!