WoT:

WoT: "Szeretnénk feljutni a Golden League-be, amire valószínűleg elég jó esélyünk van" - AlkorQua interjú

A következő Silver League szezon apropóján a TriggR csapatkapitányával, AlkorQua-val beszélgettünk a csapatot érintő változásokról.

A TriggR nevével legutóbb a Major League kapcsán találkozhattatok és a csapat egyik játékosával, Kovács „QUlNC” Vincével készült interjúnkban egy kicsit részletesebben is megismerkedhettetek velük, ám a következő Silver League kapcsán ezúttal Hollósi "AlkorQua" Olivér válaszolt kérdéseinkre.

Esport1: A Major League célotokat, miszerint a top 4 csapat között szeretnétek végezni úgy gondolom, hogy teljes mértékben sikerült teljesíteni. Mi volt a jó teljesítmény oka szerinted és hogyan értékelnéd a szezont?



A célunkat valóban teljesítettük, azonban mégsem mondanám jó teljesítménynek. Őszintén szólva előrébb is végezhettünk volna, de közbe jött a kampány, emiatt sokan sokkal fáradtabbak voltunk, mint a major elején. A fáradtság azt okozta, hogy gyakorlózni sem gyakorlóztunk semmit, amit elértünk, az 0 gyakorlás/megbeszélés mellett történt, tehát ha így nézzük, szép, de közel sem a maximum! 

A téli CW kampányon a magyar klánok közül a TRIGG teljesített a legjobban.

Esport1: Történnek változások a csapatban a WGL szezonra vagy teljes mértékben a Major League csapattal vágtok majd neki?

Valószínűleg fognak változások történni, mert van néhány inaktívabb tagunk, azonban erről még nem szeretnék beszélni.

Esport1: Hogy néz ki egy hetetek, amikor épp nincs verseny? Mennyi időt szántok naponta a gyakorlásra, illetve hogy kell ezt elképzelni a gyakorlatban?


Most, hogy voltak az ünnepek, illetve előtte a kampány, nagyon takarékra tettük magunkat. Körülbelül 2 hónap training maradt ki, most kezdünk el visszarázódni. Az ESL-es versenyeken is ritkábban szerepeltünk, ha voltunk is, akkor sem adtunk bele mindent érdekeltség hiány miatt. Azonban mivel bele kell kezdenünk a silver miatt, ezért heti 1-2 gyakorló biztosan lesz ezentúl.

Esport1: Mi a véleményetek arról, hogy a Silver League nyereményalapját eltörölték? Elősegíti-e szerintetek a WoT esport vonalának a fejlődését ez a lépés vagy esetleg visszaveti?


Ezzel lényegében annyit értek el, hogy még kevesebb embert érdekel a Silver. Csak azoknak éri meg játszani akik idővel felszeretnének jutni Goldenbe, amiről tudjuk, hogy nem olyan egyszerű. Ha az lenne a cél, hogy többen vegyenek részt ezeken a versenyeken, akkor semmiképpen sem szabadott volna eltörölni.


Esport1: Milyen irányba változhat a meta a svéd tankok bevezetésével szerinted?


Olyan nagy változást szerintem nem hoz, azonban néhány helyen biztosan felváltja a tornyos tankokat a kiváló tornya és lövegsüllyedése miatt, mint például murovankán.

Esport1: Mit vártok ettől a szezontól? Tartotok esetleg valamelyik csapattól?


Szeretnénk feljutni a Golden League-be, amire valószínűleg elég jó esélyünk van egy kis gyakorlással. Minden csapattól egyaránt "tartunk", hiszen nem egyszer láttuk már, hogy némelyik csapat mire képes, még ha senki sem nézné ki belőlük, éppen ezért bárki ellen is megyünk, ugyanolyan komolysággal fogunk játszani.

Kövess Minket!



World of Tanks - Ismerd meg a WZ-111 5A tankágát

Használd ki a normál járművekre szóló kedvezményeket, a küldetéseket és a különleges ajánlatokat, hogy meghódítsd a kiegyensúlyozott WZ-111 model 5A vezető kínai nehéztank-ágat.