Az otthon maradt csapatok szépen forgatnak a Major alatt!

Az otthon maradt csapatok szépen forgatnak a Major alatt!

A Heroic és az Immortals is cserélt, míg a legnagyobbak Atlantában halomra lövik egymást!

Nagy meglepetésre már a Minorról se jutott tovább az év közepén hatalmas ígéretnek tűnt Heroic, akik elvesztették gla1ve-et az irányító posztról, és ezzel együtt a csapatnál is meghalt valami. Az ötödikként érkező dán niko nem túl acélos eddig, de úgy tűnik AWP-s poszton sem remekelt a csapat, Friis-t ugyanis cserepadra küldték a társak.

Helyére az egykor SK színekben versenyző, mostanában a Rogue csapatában vitézkedő cadiaN érkezett. Érdekesség, hogy a két csapat összekerült az ESL Pro League ötödik szezonjának selejtezőjén, ahol a Heroic 2:1-el jutott túl a Rogue-on, de úgy tűnik cadiaN játéka felkeltette a főtáblára készülő csapat figyelmét!

Szintén sokkolta a közönséget az Immortals csapnivaló teljesítménye a Major kvalin, a brazil srácok tehát továbbra is várnak életük első közös Major tornájára. És őgy tűnik ezt már nem is így öten valósítják majd meg, hiszen fnx-el hivatalosan is összeállt a csapat, az SK-ból kiforgatott skillgép ugyanis felkerült az Immortals ESEA játékoslistájára. Kikerülő egyelőre nincs, de ha hinni lehet a pletykáknak, felps az SK felé veszi az irányt a Major után.

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!