VB promó visszavágó az UOL és SPY között

VB promó visszavágó az UOL és SPY között

Délután 5-től a Splyce csapatával küzd meg az UOL, eddig veretlenek és a legnagyobb ellenfélen már túl vannak.

Eljött az EU LCS 3. hete és az UOL továbbra is veretlen, miután a múlt héten a B csoportbeli legnagyobb riválisukat, az H2k-t és sikeresen legyőzték 2-1-re. A mai napon azonban az ellenfelük a Splyce lesz.

A korai magabiztosság ellenére egyelőre a középmezőnyben áll a Splyce, igaz csak kétszer játszottak eddig. Első összecsapásuk a csoport egyik legerősebb csapatával történt, itt 2:0-ra kikaptak az H2k-től, ami annyira nem lepett meg senkit, még tagcserék ellenére sem, egyszerűen jobban mutat a mostani jungle heavy metában Jankos, mint Trashy. A Vitality ellen azért tudtak szépíteni, ahol már ők arattak 2:0-ás győzelmet, Nukeduckék igencsak gyengélkedtek a mérkőzések során.

A Unicorns of Love ezzel szemben 3 db Bo3 után is veretlen. A Vitality-n az unikornisok is áttrappoltak egy veretlen sorozatban, majd ugyanezt megismételték az Origennel szemben, akik jobbnak mutatkoztak ellenük, mint első összecsapásukban, de összességében nem igazán tudtak beleszólni a játékba, legalábbis ami a későbbi szakaszokat illeti, eleinte azért megszorongatták Csacsiékat.

Továbbra is veretlen a C9 és az UOL, heti összefoglaló a nagy régiókról

A második hét is lezajlott az LCS-ekből, nézzük, hogy állnak az egyes régiók.

Az eddigi legnagyobb kihívást természetesen az H2k adta, de ellenük olyan páratlan pick és ban fázist hoztak minden alkalommal, hogy csak az első 20 percet kellett túlélniük, utána rendszerint beindult a kompozíciójuk scalingje. Ez néhol rizikós döntés volt, mivel az idei évben ebből kifolyólag az early gamejük nem volt a legerősebb, Jankosnál pedig kevés veszélyesebb jungler van az első 15 percbe és az ösvényeket sem kell félteni, ettől függetlenül 2:1-re végül hozták ezt a szériát is.

Ma délután 5-től tehát UOL vs SPY, papírforma szerint ezt nyerniük kellene, hamarosan kiderül, hogy veszik majd az akadályt. Az adást, ahogy eddig is, a Magyar LoLTV csatornáján nézhetitek magyarul.
Élő videó megtekintése innen: MagyarLoLTV – www.twitch.tv

Ami a nap további részét illeti, a másik összecsapás Fnatic és a Misfits között fog zajlani. Marad a középmezőnyben a Fnatic, vagy összeszedik magukat Caps-ék?

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!