Warwick az LCS-ben? Az UOL szerint simán!

Warwick az LCS-ben? Az UOL szerint simán!

A 7.2-es patch-en játszottak már tegnap a játékosok, így Xerxe beújított Warwick-kal a dzsungelbe és még nyertek is.

Az első csoporton belüli fázis utolsó hetéhez érkeztünk, következő héttől ugyanis mindenki a saját csoportján kívül lévőkkel küzd meg. Tegnap viszont a SPY volt az UOL ellenfele és bár kissé szerencsétlenül indult maga a meccssorozat, azért a végére összeszedték magukat, mérkőzésről mérkőzésre látni lehetett a fejlődést az unikornisoknál.

Az elemzői asztal azzal indította a napot, hogy nem feltétlenül tartják valószínűnek a Warwick választást kompetitív szinten. Legalábbis gondolták ezt ők, viszont Xerxe és Sheepy más véleményen voltak, be is hozták rögtön az első meccsen, sőt mi több, az első gyilkosságba is besegített Exileh Katarinájának. Nem sokkal később boton Csacsinak is segédkezett, egy szép Q ugrással színlelte az ultiját, így Wunder villant, utána pedig nem volt menekvés.

Nagyon jól indult ezúttal az early game az UOL-nek, de sokszor eladták az előnyüket, majd ugyanezt tette a SPY is és ez ment oda-vissza. Kétszer is Baront loptak, először Warwick-kal, ami még nem nagy szó, de utána Hylissang is elhozott egyet egy Lulu Ragyogó sugárral/Glitterlance-al, ott mindenki fogta a fejét, főleg Trashy aki elérhető Sújtás mellett vesztette el a Baront. Sajnos túl sokszor kapták el egy-egy tagját az unikornisoknak és lassan de  biztosan felépítették előnyüket Kobbe-ék, végül egy utolsó csúfos kényszerített harcot követően egy majdnem tiszta ász és több mint 45 perc után bedöntötték a Nexust.

A második mérkőzés elején is Xerxe villogott a rivaldafényben, ezúttal egy tőle megszokottabb Ivern választással, akivel egy szép countergank során be is szedett egy kettős gyilkosságot a középső ösvényen Sencux Viktorja és Trashy Lee Sin-je ellen. A későbbiekben sem nagyon állt meg, gyilkosságot és támogatást halmozott egymásra. Az állandó pajzsok folyamatosan fejtörést okoztak a SPY játékosai számára, nem is nagyon tudtak mit kezdeni vele. Ezúttal sokkal tisztább játékot mutattak az unikornisok, végig jól rotáltak tornyokat döntve mindenfele a pályán és 36 perc alatt kiegyenlítettek.

A legmagabiztosabb játékukat mutatták a harmadik mérkőzésen Csacsiék, ahol újra demonstrálták Warwick erejét és láthattunk pár elég látványos portált Exileh Ryze-ától. Nem teketóriáztak sokat, a 22. percben egyből a Baronra mozdultak, hiszen megvolt a rálátásuk és helyzeti előnyük. A célpontfókuszuk ezúttal is jó volt, Sencux hiába kezdeményezett többször is a Corki csomaggal, mindig ő jött ki belőle rosszabbul. 

A Lulu és a Shen tökéletesen kiegészítette azt a tipikus UOL stílust, amikor akkor is mennek tovább, ahol  a legtöbb csapat már visszafordulna. Talán ez volt az egyetlen gyengéjük az egész összecsapásban, hogy néha túlvállalták magukat és túlságosan rizikós szituációkba mentek bele.

Ezzel a győzelemmel egyértelmű első helyen állnak az unikornisok és a G2 Esport-al egyetemben ők ketten vezetik a két csoportot. A nap másik mérkőzése a Fnatic és a Misfits között zajlott, ahol a Misfits egy 2:0-ás aránnyal tudta legyőzni a narancs-fekete ősöreget, Capséknek még mindig van min javítaniuk.

A mai napon folytatódik az EU LCS először az H2k és a VIT összecsapásával, majd ezt követően a Giants és a G2 ütközik meg egymással, a magyar nyelvű adást továbbra is a Magyar LoLTV csatornáján találjátok.

Élő videó megtekintése innen: MagyarLoLTV – www.twitch.tv

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!