A THR-be való igazolásnál a játékosok ambiciója is döntött Benjinél

A THR-be való igazolásnál a játékosok ambiciója is döntött Benjinél

Benji átigazolása során, ami elég nagy port kavart, több faktor is szerepet játszott, többek közt a játékosok motivációja.

A LoL Roadshow szegedi állomáson mikrofonvégre kaptuk Benjit, aki az utóbbi hetekben igencsak aktív szereplője volt a híreknek, hiszen átigazolt a MyRevengből a THR-be, nem kis port kavarva ezzel. A magyar játékospiacon ez volt az első hivatalos átigazolás, ami már egy nem kis pénzösszegért cserébe történt, úgy is mondhatjuk, hogy Benji az első magyar játékos hazánkban, akit meg is vettek.

Ilyen még nem volt idehaza: a THR kivásárolta Benjit a myRevengeből

Aioween | 17/02/13 18:00 Ilyenre még nem volt példa Magyarországon. Már eleve az is ritkaság számba megy, hogy egy magyar játékos hivatalos szerződéssel és havi fix fizetéssel rendelkezzen, pusztán azért, mert játszik a LoL-lal és természetesen részt vesz versenyeken, valahogy így működik nyugaton is.

Mesélt nekünk arról, hogy miért is igazolt át a THR-hez, illetve, hogy mit is keres hosszú távon a THR színeiben. Ezek mellett szóba került az is, hogy miként érezte magát elemzőként a kamera mögött, mivel ebben a szerepben még nem próbált szerencsét.

Egy győzelmet már bezsebeltek az Esport1 Winter Cup-on, akkor még csak csereként erősítette a csapatot.

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET A FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!