A Soraka god is csapatot váltott, Adriannel gazdagodik a Team Liquid!

A Soraka god is csapatot váltott, Adriannel gazdagodik a Team Liquid!

Nem Doublelift az egyetlen új szerzemény a bot lane-en, csatlakozik hozzá Adrian is, aki már több csapatot is megjárt, többek közt az egykor domináló IMT-t is.

Még jóformán két napja sincs annak, hogy bejelentették Doublelift átigazolását a Team Liquidbe, máris egy újabb név röppent fel, ráadásul pont a támogatója, az IMT-ből illetve a P1-ből is ismeretes Adrian.

Eddig tartott Doublelift visszavonulása

Aioween | 17/03/08 09:08 Az idei szezon elején WildTurtle visszatért a TSM-be, miután Doublelift úgy döntött novemberben, hogy pihenőre van szüksége, kicsit foglalkozna a magánéletével és kipróbálja a normális hétköznapokat is, mivel ahhoz nem nagyon volt szerencséje LoL karrierje miatt. Január végén már arról beszélt a streamjén, hogy gondolkozik a nyári visszatérésen.

Szerdán történt meg a bejelentés, miszerint Adrian otthagyja a Phoenix1-et és a szezon további részében a Team Liquid-et fogja erősíteni. Pigletet ugye a mid lane-re tették, aki egész jól megállta a helyét. Talán így mégsem annyira reménytelen a helyzet, Adrian is egy igen tapasztalt játékos és egy olyan lövésszel, mint Doublelift akár még el is érhetnek valamit.

Így már két magabiztos ösvénnyel is rendelkezhet a Team Liquid és talán meg tudják menteni magukat a biztos kieséstől. 

Úgy gondoljuk, hogy Adriannel és Doublelifttel együtt visszanyerhetjük a formánkat és elkerülhetjük a relegációt. Ez egy elég rázós szezon volt a csapatunk számára, de szeretnénk ha a rajongók tudnák, hogy minden tőlünk telhetőt megteszünk a fejlődés érdekében.

Így azért már egy fokkal jobban néz ki a TL, talán Reignover is jobban együtt tud működni Piglettel, de valahogy Lourlo a top lane-en még mindig egy nagy kérdőjel.

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!