Apróbb finomhangolások érkeznek a Teleportra

Apróbb finomhangolások érkeznek a Teleportra

Sok újításon esett át már a felső ösvényesek kedvenc idézői varázslata, de még mindig van mit rajta javítani, lássuk ezúttal mit találtak ki.

A Teleport képesség rengeteget változott az elmúlt egy-két évben, leginkább az ösvénycserék miatt kellett normalizálni a töltési idejét, illetve megszüntették az újratöltési különbségeket, hogy toronyra, vagy esetleg minionra, netán őrszemre használjuk inkább. Így visszatértünk egy mondhatni "eredetibb" változhathoz, ami bár előző formájához képest gyengítve van, még így is elengedhetetlen a felső ösvényesek számára, ami a pálya fölötti kontroll során kulcsfontosságú lehet. Ez már a második idézői képesség lehet, ami nagyobb változáson megy a mostani időszakban a Kifárasztás után.

A Kifárasztás nerfelve, mit jelenthet ez a metában?

A Kifárasztás/Exhaust egy nagyon erős védelmi eszköz volt a támogatók kezébe, sőt mostanában már miden is sokat használták, mi változott a gyengítéssel?

Nézzük mik fognak változni ezúttal:

  • automatikusan célpontot fog keresni az varázslás célpontjának környékén
  • a véletlen elsütéseket kerülendő, ez az automata keresés csak 2000-es távolságon felül kapcsol be
  • nem fogja az előre kiadott parancsokat "észben tartani" így a rossz irányba ellőt képességek is meg fognak szűnni

Mit is jelentenek ezek pontosan?

Az első fele annyira nem egetverő, könnyebb lesz a térkép másik felén becsatlakozni egy-egy harcba, vagy előkészíteni azt, köszönhetően az automata keresésnek, illetve az ellen is jó megoldás, hogy az ösvényen csücsülve véletlen elhasználjuk azt. Az utolsó változás viszont annál fontosabb, főleg azoknak, akik Rumble-t előszeretettel használják. 

Gyakran előfordult ugyanis, hogy az ösvényre való visszatérés közben, ha elsütöttük egy varázslatot, akkor annak a célzása igencsak furán reagált. Rendszerint a bázis fele irányult, ahonnan kiindultunk a teleporttal. Egy E képesség használatánál ez annyira nem gond, de egy végső képesség használata már igen problémás lehet. Főleg magasabb elo-ban, ahol figyelemmel kísérik az olyan "apróságokat", mint hogy mikor van végső képességed. Ez akár egyet jelenthet a vesztett ösvénnyel, mivel az ultik nem csak használatkor erősek, de amíg elérhetőek egy fajta visszatartó erőként is üzelnek, ennek hiányában viszont egy könnyeb dive is simán érkezhet.

Ez egyben azt jelenti, hogy nem lehet majd "stackelni" a varázslatokat teleport alatt, mint eddig, de legalább abba az irányba fognak menni, ahova mi szeretnénk őket.

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET A FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!