Feltámadt a Fnatic, kár hogy ilyen későn...

Feltámadt a Fnatic, kár hogy ilyen későn...

Ha ezt a Fnatic-ot kicsit korábban látjuk az alapszakaszban, akkor most lehet, hogy újra UOL FNC döntőt láthatnánk.

B_N K_NN_N. Ezt az egyszerű feladványt kellett volna megfejtenie a Misfitsnek, de háromból háromszor nem sikerült. Rekkles továbbra is mesteri pontossággal kezelte ezt a hőst mindhárom mérkőzés alatt, persze kellett a csapat is, aki köré épített fel mindent, mégis meglepő, hogy egyszer sem tiltották ellene.

Fun fact: Rekkles az egyetlen ADC, aki nem használ armor/mr rúnákat

Koreai stílusban tolja, itt a matek, hogy miért és mennyivel jobb így!

Nagyjából mindhárom mérkőzés ugyanarról szólt, Rekkles Kennent választott, felépítettek köré egy csapatot, ami biztosította a sikert, valamint, hogy életbemaradjon és ezt háromszor eljátszva 3-0-ra verték az eddig esélyesebbnek tűnő Misfits-et. Rekkles a három meccs alatt összesen háromszor halt meg, emellé összeszedett 18 gyilkosságot és ugyanennyi támogatást, 18 3 18 nem is olyan rossz. 

Broxah is új oldalról mutatta meg magát. Eddig javarészt Lee Sin és Elise mainként ismerhettük meg, sokan kritizálták is érte, hogy csak ezekkel tud játszani. Ebben a sorozatban kétszer is elővette Ivern-t, akivel maximálisan életben tudta tartani Rekkles-t, sőt az első két meccsen 100%-os részvétele is volt a gyilkosságokban, míg ezzel szemben bár KaKAO próbálta büntetni a gyenge early game-et, végül csak nem tudott előnyt kovácsolni. 

Caps is végig előnyben volt a miden. Poe a második és harmadik meccsen bepróbálkozott a Luluval, amit szintén tőle láthattunk korábban elsőként ebben a szezonban, viszont ezúttal nem jött össze a lépés. Lulu egyértelműen az egyik legerősebb támogató a 7.6-os patchben, sőt miden is megállja a helyét, de ami működött Fakernek pár órával korábban, az már PoE-nek valamiért nem. 

Az alsó ösvényen egyértelműen megszerezték mindig a fölényt Rekkles-ék, ami azért nagy szó, mert egy Lucian Braum és egy Caitlyn Nami ellen is nyerni tudtak, Kennen pedig nem az ösvényerejéről híres első szinteken, sem pedig a nagy hatótávjáról. Külön dícséret illeti a sokat vitatott Jesiz-t, aki nagyon kitett magáért, kétszer halt három meccs alatt és a győztes matchupok boton legalább annyira az ő érdemei is, mint Rekkles-é.

Összeségében a Misfits-nek nem volt válasza a Kennen-re, bár harmadjára addig eljutottak, hogy legalább Ivern-t tiltották (mínusz egy pajzs), de még így is kevésnek bizonyult Rekkles megállítására.

Kár, hogy ezt a formájukat csak ennyire későn találták meg az alapszakaszban az edzőváltás után. Ha pár héttel korábban kapnak észbe talán a döntőért játszanának ma.

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET A FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!