Elő a popcornt: itt a májusi CS:GO program magyaroknak!

Elő a popcornt: itt a májusi CS:GO program magyaroknak!

Lesz hol játszani, lesz mit nézni és lesz kiért izgulni májusban!

Akik esetleg lecsúsztak volna a PGL Minor első selejtezőjéről azok ne csüggedjenek, ugyanis lesz még bőven lehetőség jelentkezni és szerencsét próbálni! A második selejtező május 3-5. között zajlik, míg a harmadik, negyedik az alábbi időpontokban indul:

  • Május 8-10.
  • Május 14-16.

Nemcsak a PGL Minor selejtezőkön izgulhatunk honfitársainkért, a Balkan Pro League második szezonjában jelenleg is küzd a Sensei és a HoP Esports. Még negatív a mérlegük, de hamarosan ez megváltozhat, esélyük nyílik javítani. A 3500 dollár összdíjazású verseny nemzetközi csoportköre egészen május végéig tart. Mindkét versenyt igyekszünk minél sűrűbben elhozni nektek magyar nyelven az alábbi csatornán: 

Május 7-én, vasárnap jön a Real Gamers CS:GO versenyének selejtezője, amire még lehet jelentkezni! A tét 150.000 Ft, szóval nem kis versenyről beszélünk! A Top3 utazhat Kecskemétre, itt vannak a részletek! (Persze közvetítés lesz, szintén az esporthucs csatornán).

Mindezek mellett elindult a Délkelet-Európai Bajnokság nemzetközi fordulója, ahol már három magyar csapatot követhetünk nyomon egészen május 22-ig. Reméljük, hogy tovább is, ahhoz viszont a Corvini, a Sensei és a HoP csapatának át kell verekednie magát a régió legjobb együttesein! A mérkőzésekről természetesen a továbbiakban részletesen is be fogunk számolni, illetve minél több mérkőzést elhozni nektek magyarul:

Végül, de nem utolsó sorban, május 6-án és 13-án nyomon követhetjük a PlayIT-en a Lenovo Legion Kelet vs Nyugat összecsapását a The War Room jóvoltából! Ez egy újfajta megoldás a csapatok kiválasztására: a Duna mentén két részre osztották az országot és a legjobb magyar játékosok között szavazással dőlt el, hogy kik utaznak a következő állomásra! A mérkőzéseket várhatóan a délelőtti és kora délutáni órákban csíphetitek el, pontos indulás a rendezvény kezdésének függvényében várható. 

A lineup a következő lesz:

KELET: Traktor, FLASH, gbk, LsD69[c], superstar
NYUGAT: Raisy, Fificsgo, Barcode, FLEAV, DEv

Na, és Te melyik magyar csapatnak szurkolsz?

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!