Flash interjú:

Flash interjú: "Vannak gondok, amiket nem tudunk kijavítani"

A Sensei TTFU elleni győztes meccse után elkaptuk egy interjúra FLASH-t, ám túl sok jó hírrel nem tudott szolgálni.

Szerencsések voltunk mi magyar nézők és szurkolók, hogy az elmúlt időkben oly sok versenyen izgulhattunk honfitársainkért. DeadFox-ért az ESL Pro League hatodik szezonja, míg a HoP, Sensei, Corvini triónak a délkelet-európai régióban lévő versenyek miatt. Tegnap este újabb magyar sikernek lehettünk szemtanúi, amikor a Sensei derekas küzdelemben, hosszabbításban ugyan, de legyőzte a bolgár TTFU csapatát a SEC B csoportjában, ezzel pedig a harmadik helyre lőtték magukat. 

Volt pár elhibázott köre a magyaroknak, amit a bolgárok ki is használtak, többek között bodito nem találta hátba ellenfelét, valamit mustang is eldobott egy elbukhatatlannak hitt kört. Végül nem kellett aggódni, ugyanis FLEAV nagyot ment az első pályán (is)! A hosszabbítás végére 42-24-es statisztikával, 1.75 K/D-vel zárt.

Infernon már a csapatkapitány, FLASH villogott! Nagyon magabiztosan lőtt, nem tudott úgy kiszállni egy körből sem, hogy legalább 1-2 embert ne vitt volna magával, sőt, többször csinált gyors hármasokat is! A játék így is végletekig feszült maradt, és ismét hosszabbításban kellett bizonyítani a bolgárnak, hogy igenis jobbak a magyarok!

A meccs után FLASH-t faggatták nemcsak a kommentátorok, de a közönség is. Sajnálatos módon túl sok jó hírrel nem szolgált nekünk a csapat irányítója és kapitánya. Elárulta, hogy olyan játékbeli gondokkal küzdenek, amire nem találják a megoldást, valamint arról is beszélt, hogy hamarosan véglegesen felbomolhat a csapategység. FLASH a jövőjét egy nemzetközi csapatban képzeli el, s bár túl sokat még nem mondott erről, azért sikerült kiszedni belőle néhány nevet, akikkel szívesen játszana!

Reméljük, hogy azért minden szereplő pozitívan jön majd ki ebből a történetből. Ugyanakkor, ami nem megy, azt sem szabad erőltetni, ám ha van megoldás, igyekezzünk megtalálni rá az orvosságot, mert végső soron csak együtt, hosszútávon lehet a sikereket elérni és azokat konzerválni. 

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!