Nyár végén Párizsba látogat az EU LCS döntője

Nyár végén Párizsba látogat az EU LCS döntője

Az unikornisoknak kedvez az EU LCS döntőjének helyszíne, hiszen a szerelem városába látogatnak el, vagyis Párizsba. Reméljük sok Xayah és Rakan párost láthatunk.

Szeptember másodikán kezdődik a nyári EU LCS döntő, a francia fővárosban, ezt a mai napon jelentette be a lolesports oldala. Két napos lesz a rendezvény, ahogy azt már megszokhattuk a korábbi években. Tavasszal a G2 vihette haza a győzelemért járó trófeát, miután 3-1-re verték a Unicorns of Love csapatát.

Vizicsacsi: "A döntőben nem tudtuk hozni a szokásos játékunkat"

Hodi | 17/04/30 11:30 Vizicsacsival beszélgettünk az elveszített EU LCS döntőt követően. Milyen érzés Európa legértékesebb játékosának lenni? :) 2015 tavasza után az idei szezonban ismét EU LCS döntőt játszhatott az immáron MVP díjas Vizicsacsi és csapata, a Unicorns of Love, azonban ahogy akkor a Fnatic ellen, úgy most az örök riválisnak tűnő G2 ellen se jött össze a végső győzelem, így az európai kupagyőzelem még hiányzik a vitrinjéből.

Azóta a G2 megjárta az MSI-t, de az LCS-ben az eddig teljesítményük nem a legtökéletesebb, az UOL viszont azóta elég jól tartja magát, eddig mindössze egy szériát vesztettek el a Splyce ellen, míg a G2 2-3-as statisztikával a tabella a harmadik helyén áll az A csoportban. Vajon sikerül összeszedniük magukat nyár végére és eljutni újra a döntőbe? Addig még sok idő van, de legalább már azt tudni, hogy a helyszín az fix, ahogy a dátum is. 

A döntőt a AccorHotels Arena-ban tartják, ami első ránézésre eléggé csinos és modern, minden bizonnyal látványos eseményt fogunk kapni.

Az összecsapások szeptember 2-án, délután ötkor kezdődnek majd, először a harmadik helyért folyó mérkőzéseket izgulhatjuk végig, majd másnap szintén délután 5-től a döntőt. Összesen négy csapat fogja képviseltetni magát és a formátum Bo5 lesz mindkét napon. A nyári LCS azért is roppant fontos, mivel nagyobb jelentősége van a VB-t illetően, aki megszerzi az első helyet a szezon végén, az fixen megy a VB-re. A második hely 90 pontot kap, a harmadik 70 pontot ér, a negyedik helyezett pedig 50 ponttal gazdagodik. A másik két kiadó hely a VB-re a pontok alapján fog eldőlni.

Nem ez az első alkalom, hogy nagyobb rendezvény kerül Párizsba, a 2015-ös VB-nek is Párizs volt az egyik helyszíne Brüsszel, London és a Berlin mellett, ahol a döntőt játszotta az SKT a Koo Tigers-el szemben, amit az SKT nyert 3-1-es arányban.

Ha valaki szeretne kijutni élőben, pontosabb infókat, valamint jegyárakat a lolesports oldalán tud informálódni.

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!