WoT - Kiszáll a Na'Vi!

WoT - Kiszáll a Na'Vi!

Eljött az idő, hogy az utolsó óriás feje is a porba hulljon!

A Na'Vi meglehetősen gyengén teljesített az idei WoT világbajnokságon, és a legújabb hírek fényében már nem is olyan nehéz kitalálni, hogy vajon miért.

Tegnap a Na'Vi megvált a WoT csapatától!

Már 2013-ban is az egyik legerősebb csapatnak számító RUSH a Na'Vi-hoz való csatlakozást követően még stablisabb és meghatározóbb csapattá vált, és az elmúlt 4 év alatt 25 alkalommal állhattak a dobogó legmagasabb fokán és megközelítően 800.000 dollárt lőttek össze maguknak a Starladder, WGL: Golden League, TechLabs és egyéb versenyeken.

Sajnos a szervezet tegnap bejelentette, hogy megválik a World of Tanks csapatától, amit olyan szupersztárok alkotnak, mint Dmytro "SL1DEFrishman, Dmitry "LeBwa" Palashchenko és a világ legjobb WoT játékosának tartott Oleg "Straik" Romanenkov.

Óriási meglepetések és csalódások az idei WoT Grand Finals-ben!

A Grand Finals 2017 playoff meccseiről - az év WoT esport eseményének összefoglalója.

A hivatalos nyilatkozat szerint a WoT az elmúlt három év alatt nem vált kompetens e-sport játékká: továbbra is kevés a verseny és a pénznyeremények szintén szerények, ráadásul időközben több neves szervezet is megvált a WoT csapatától, mint például a Virtus.proFnatic, PENTA Sportsmousesports, Hellraisers és még sokan mások.

Yevhen Zolotarov, a Natus Vincere vezérigazgatója a fenti problémákon túl hangsúlyozta, hogy bár megérti, hogy a WoT egy komoly üzleti vállalkozás és a WG valószínűleg elégedett a jelenlegi helyzettel, de a Na'Vi számára ez (mindössze 4 bajnokság évente, a támogatás teljes hiánya a WG részéről) nem megfelelő.

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!



World of Tanks - Ismerd meg a WZ-111 5A tankágát

Használd ki a normál járművekre szóló kedvezményeket, a küldetéseket és a különleges ajánlatokat, hogy meghódítsd a kiegyensúlyozott WZ-111 model 5A vezető kínai nehéztank-ágat.