Bizonytalanságok a WoT e-sport következő szezonja előtt

Bizonytalanságok a WoT e-sport következő szezonja előtt

Megszakadni látszik az együttműködés a WG és az ESL között!

Közületek biztosan észrevették - legalábbis az ESL-játékosok - hogy egyelőre nincs semmilyen meghirdetett kupa a Go4WoT-okon és a prémium felhasználóknak járó 1v1 versenyeken kívül. A Wargaming.net és az ESL minden évad előtt kötni szokott egy szerződést a kupák díjazásairól és az együttműködés alapjairól. Erre sajnos ismeretlen okokból még nem került sor a 2017/2018-as szezont illetően.

Korábban a fejlesztők kifejezetten pozitívan nyilatkoztak a játék lehetséges élettartamát illetően, azonban mostanában nem a legjobb irányba tart az e-sport részleg, amire korábban kajzoo is kitért.

WoT - Kiszáll a Na'Vi!

Eljött az idő, hogy az utolsó óriás feje is a porba hulljon!

Azonban kiemelném, hogy a legtöbb hír a következő szezonnal kapcsolatban pusztán pletyka. A szerződés megkötésére még bőven van idejük és lehetőségük a feleknek, és ha a WG tényleg komolyan gondolja, hogy a játékban benne van még 30 év, mindenképp fejleszteniük kell az e-sport részleget is, aminek hiányát a Na'Vi is megjelölte a távozás egyik okaként. 

Szóval remény az egyéb ESL-versenyek újbóli bevezetésére bőven van, de egyelőre nem a legjobbak a jelek, hiszen csapatok szállnak ki a versenyek és a pénz hiánya miatt. Csak remélni tudjuk, hogy az e-sport részleget is érik fejlesztések a következő szezonra. Nektek mi a véleményetek?

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!



World of Tanks - Ismerd meg a WZ-111 5A tankágát

Használd ki a normál járművekre szóló kedvezményeket, a küldetéseket és a különleges ajánlatokat, hogy meghódítsd a kiegyensúlyozott WZ-111 model 5A vezető kínai nehéztank-ágat.