Újabb vereség az SKT zsebében, helló 0-8!

Újabb vereség az SKT zsebében, helló 0-8!

Jó pár cikket szenteltünk már az SKT jelenlegi mélyrepülésének, és ez nem véletlen. A csapat a legnagyobb vereség sorozatában van jelenleg.

Újabb nap, újabb LCK, és egy újabb vereség az SKT számára. A mai nap a Longzhu Gaming ellen állt ki az SKT, és ismét csak nem arattak túl nagy sikert. 2-0 lett az eredmény a Longzhu javára, így a Rift Rivals óta az SKT immáron 8 mérkőzést bukott el, és 0-t nyert meg.

Mi van veled SKT?

A Rift Rivals óta nagyon nem áll jól az SKT szénája. Folyamatosan vereséget szenvednek, most legutoljára a mezőny egyik középkategóriás csapatától kaptak ki.

Ezzel a legnagyobb jószívűséggel is harmatgyengének mondható teljesítményükkel már vissza is estek az LCK tabelláján, most már a negyedik hely felé közelednek. Az LZ következő mérkőzése lesz a döntő, ha megnyerik, akkor az SKT-től elrabolja a bronzérmes pozíciót. 

Első mérkőzés: 

Az LZ nagyon erős nyomás alatt tartotta az SKT-t, a dzsungelesük Cuzz előszeretettel járkált át Peanut dzsungelébe, hamar ki is erőszakolt egy Flash-t az SKT játékosától, továbbá az alsó ösvényen sem kegyelmeztek nekik. Wolf szintén elég hamar meg lett szabadítva a Flash-étől, és nem sokkal később ez a vesztét is jelentette, mert egy jó rajtaütéssel meg is tépték az ő Zyra-ját, így a first blood-ot az LZ szerezte meg. Ezután 8-10 percnyi farmolgatás következett, az LZ ebben is előnyre tett szert, ami ugyan a játék korai szakaszának vége felé már csökkent, de a 12. percben ismét megtépték Wolfot, szóval az aranyelőny tovább nőtt az LZ javára. Unalmas mérkőzésnek csöppet sem lehet nevezni, mert egészen a 27. percig mindössze 1-2k volt az aranykülönbség a két csapat között. Itt már a LZ nagyobb előnyre tett szert, ugyanis komoly csapatharcot sikerült nyerniük 4-1-es cserével, ami után természetesen ráfordultak a Baronra. Az SKT megpróbált defenzíven játszani, ám sorra döntötte a tornyokat az LZ, és végül egy újabb szép csapatharcot követően a 33. percben befejezték a mérkőzést. 1-0.

Második mérkőzés:

A második meccsen Peanut igyekezett visszaadni azt a törődést Cuzz számára, amit az első meccsen kapott tőle, ezúttal ő volt az, aki előszeretettel counter jungle-özött, illetve az ő közreműködésével húztak ki hamar egy Flash-t Cuzz-ból. Végül egy nagyon agresszív 4-es szintű dive-ot követően az első gyilkosság most is a Longzhu markát ütötte. Egy hajszálon múló csetepaté után a felső ösvényről Khan hazament, majd egyenesen visszateleportált az éppen tornyát ölelő Untara szájába, és Cuzz segítségével el tudták hozni a first blood-ot, ám Peanut látva a teleportot a közelben maradt, így ő még megtudta büntetni Cuzz-t, Khan pedig rá néhány másodperccel őt. Ez egy elég intenzív és hosszú harc volt.

Hasonlóan az előző meccshez, sokáig nem volt számottevő különbség a két gárda között, aztán a 24. percben a Longzhu egy 3-0-s cserét követően ráfordult a Baronra, a power play alatt pedig sorra döntötték az SKT tornyait, a Baron erősítés utolsó leheletével pedig elérték, hogy az SKT mindhárom inhibitora romokba hulljon. Innen már csak egy lépés volt a győzelem, alig 29 perc alatt, véget is vetettek a meccsnek.

Ez volt az SKT számára zsinorban a negyedik totális vereség, az elmúlt két hétben összesen 8 meccsen kaptak ki. Ha ez így folytatódik idén nem lesz meg a negyedik világbajnoki győzelem, de lehet még a VB szereplés sem.

via GIPHY

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!