Szavazz: Te melyik játéknak örülnél a K&H MNEB-en?

Szavazz: Te melyik játéknak örülnél a K&H MNEB-en?

Hamarosan véget érnek a K&H MNEB S2 küzdelmei, szavazz, hogy melyik játékot látnád legszívesebben a folytatásban.

Az elmúlt hónapokban Magyarország legjobb e-sportolói és csapatai megmérkőztek egymással a K&H Magyar Nemzeti E-sport Bajnokság második szezonjának küzdelmeiben. Egyetlen játékban nem avattak még bajnokot, Gran Turismo Sportban, a többi győztes kiléte nem titok többé. Az S2-re még több e-sportjátékban mérhették össze tudásukat és ügyességüket a gamerek, de milyen címek forgathatják fel a jövőben az kompetitív magyar e-sport világát? Te is szavazhatsz a cikk végén!

VALORANT (5v5 FPS shooter)

A Riot Games legújabb programja elképesztő népszerűségnek örvend Magyarországon és a nemzetközi vizeken egyaránt. Rengeteg CSGO, Overwatch és más tapasztalt veterán döntött úgy, hogy ebben az 5v5 lövöldében találja meg a szerencséjét, azonban a nagy versenyekre még várni kell. A VALORANT teljes verziója már mindenki számára ingyenesen elérhető, azonban még elég szegényes a benne lévő tartalom. A fejlesztők már bemutatták a jövőre vonatkozó terveiket, amelyek új fegyverekkel, ügynökökkel és pályákkal színesíthetik a programot.

Call of Duty: Warzone (Battle royale)

A Call of Duty: Modern Warfare-ből táplálkozó ingyenes battle royale elképesztő népszerűségre tett szert nagyon hamar. A pörgős játékmenet, az új fegyverek és járművek, a változatos játékmódok már elegek ahhoz, hogy a műfajon belül képes legyen valamivel kiemelkedni. Egyelőre e-sport szinten még gyerekcipőben jár, de minden adott hozzá, hogy jövőben egyre nagyobb és nagyobb versenyeket rendezzenek az Activision-Blizzard legnagyobb örömére.

Brawl Stars

A mobiljátékok térhódítása elérte Magyarországot is, azonban az e-sport szinten még igazán kiemelkedő bajnokságra eddig még nem volt példa. A régióban sokkal nagyobb figyelmet fordítanak azokra, akik 5-6 hüvelykes képernyőn szeretnének felülkerekedni az ellenfeleiken legyen szó PUBG Mobile-ról, Clash Royale-ról, vagy a Brawl Starsról. A Supercell csapat egy akcióban dúskáló, ingyenes játékot dobott össze, amiben az ügyesség és a taktikázás tölti be a legnagyobb szerepet, utóbbihoz elengedhetetlen a társak közötti tökéletes kommunikáció. Hardveres igénye gyakorlatilag nincs a játéknak, ezért gyengébb teljesítményű mobil eszközökön is maximális élményt képes nyújtani.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Te melyik játékot látnád legszívesebben az MNEB-en?