Magyar siker született a SEC első Brawl Stars versenyén!

Fölényes győzelmet aratott a The Mighty Hungarians csapata.

Szeptemberben rajtolt el a SEC, azaz a Délkelet-európai bajnokság 10. szezonja, ahol ezúttal is a CS:GO és a LoL volt a főszerepben. Mellettük azonban most először szerepet kapott a Brawl Stars is.

Hetekig tartott a küzdelem a népszerű mobilos játék versenyén is, ahol két magyar csapatnak is szurkolhattunk. Mind a két alakulat bejutott a legjobb nyolc csapatot felvonultató rájátszásba, ám a Szent Század végül nem indult el a végső küzdelemben. 

Nem úgy a The Mighty Hungarians, akik már a csoportkörök alatt is lenyűgöző teljesítményt nyújtottak. Pontegyenlőséggel zártak a második helyen a csoportban, előttük csak az a 6000BGN végzett, akikkel aztán a felsőági és a nagy döntőt is játszották. 

Az első egymás elleni, rájátszásbeli meccsükön még kikaptak a magyarok, leestek az alsó ágra, onnan viszont fölényesen küzdötték vissza magukat a nagy döntőbe. Második alkalommal már fordult a kocka, a hazai srácok parádésan játszottak és 4-2-re meg tudták nyerni a döntőt.

Innen is gratulálunk a győzelemhez és a hozzá járó 3000 euróhoz Fejér 'BenceCKBaba' Bencének, Macsik 'Tornado' Dávidnak és Csomós 'SagitarriusA' Jánosnak! 

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!