Apex Legends Mobile: Óriási siker az ingyenes játék új portja

Apex Legends Mobile: Óriási siker az ingyenes játék új portja

Kifejezetten erős startot vett az Apex Legends mobilos portja.

Elstartolt mobileszközökön az Apex Legends Mobile, az EA battle-royale játékának legújabb változata. A teljesen ingyenesen játszható program az indulása óta eltelt hét napban közel 5 millió dollár (1,8 milliárd forint) bevételt termelt, amely kizárólag a játékon belüli vásárlásoknak köszönhető. A gamerek kozmetikai tartalmakra, valamint egyéb extra jutalmazásra szórták el a pénzüket a kiadó legnagyobb örömére.

Mennyi is valójában ez a közel 5 millió dollár?

A Call of Duty Mobile első heti bevételéhez képest elenyészőnek tűnhet az összeg, ugyanis az Activison égisze alatt hatalmasat robbantó program háromszor ennyivel tömte meg a kiadó zsebét. A másik oldalon ott van azonban a PUBG Mobile, amelyhez képest nyolcszor nagyobb bevételt tud felmutatni a megjelenés utáni hét napban az Apex Mobile.

Jelenleg a már korábban említett pusztán kozmetikai tartalmak mellett, számos extrával tudjátok felgyorsítani a grindolást. Konkrétan magukat a karaktereket megvásárolhatjátok, így többek között Fade-et is, amely a mobilos verzió első exkluzív figurája. Ha ezen az úton halad tovább az Apex Legends Mobile, akkor csatlakozhat a "milliárdosok" klubjához, amelynek már jelenleg tagjai a a Call of Duty Mobile és a PUBG Mobile.

Számíthattok rá, hogy a tartalom folyamatosan bővül majd új eseménybelépőkkel, szezonokkal, térképváltoztatásokkal és "hősökkel", vagyis a farmolás nem állhat meg.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Te melyik mobilos battle-royale-jal játszottál a legtöbbet?