Értékes nyereményekkel vár a LvL Up Grand Cup Call of Duty Mobile BR Squad Bajnokság

Értékes nyereményekkel vár a LvL Up Grand Cup Call of Duty Mobile BR Squad Bajnokság

Teljesen ingyenes a nevezés a magyar Call of Duty: Mobile versenyre.

Pénteken rendezik az első nyílt selejtezőjét a LvL Up Grand Cup Call of Duty Mobile BR Squad Bajnokságnak, Magyarország legnagyobb Call of Duty: Mobile versenyének. Az ingyenes nevezés már javában zajlik, ha szereted a játékot, akkor mindenképp gyűjtsd össze a csapatod és irány regisztrálni!

Hol tudsz nevezni?

Összesen két nyílt selejtezőt rendeznek, A és B lobbykban küzdenek meg a squadok. A csapatkapitányoknak lehetőségük van több időpontra regisztrálni a csapatot, amiért egyetlen forintot sem kér el a szervező.

Mindegyik nyílt selejtező 19:30-kor és 20:30-kor startol, vagyis az esti órákban kell megmérettetned magad.

Ha megvan a nevezés, akkor keresd fel a LvL Up Discord szerverét, a role szobában kérj CoD verseny rangot, majd a #regisztráció szobába vidd fel a csapattagok adatait.

Minden csapatkapitány el kell küldje e-mailben (lvlupcodmobile@gmail.com) a csapata nevét, a játékosok profiljáról egy screenshotot, játékon belüli nevüket, a UID azonosítójukat, illetve azt, hogy mi a szerepük a csapatban (csapatkapitány/kezdőjátékos/cserejátékos). Ezeken túl erősen ajánlott, hogy egy jó minőségű logóval is rendelkezzen a csapat, de ha nincs, akkor sem kell aggódni, mert egy alapértelmezett logót biztosítanak a szervezők mindenkinek.

Mit lehet nyerni a versenyen?

1. hely: 4 db Hama Bluetooth Headset "Liberobuds" TWS, fekete

2. hely: 4 db vezeték nélküli mobiltelefon töltő szett "QI-FC10) + QC 3.0, 10 W, fekete

3. hely: 4 db univerzális USB külső akku "Supreme 10HD", 10 000 MAH

Az élő közvetítés a LvL Up Esport hivatalos Twitch csatornáján zajlik, a verseny szabályzatát itt találod, a Facebook eseményért ide kattints.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!