Itt a VR-túra alkalmazás, amivel bárki felfedezheti Magyarország rejtett kincseit

Itt a VR-túra alkalmazás, amivel bárki felfedezheti Magyarország rejtett kincseit

Járd be Magyarország legszebb és legizgalmasabb tájait virtuális túrákon keresztül, állítsd össze a bakancslistádat, mindezt egy mobilalkalmazás segítségével.

Egy nagyon különleges mobilalkalmazást fejlesztett a Magyar Turisztikai Ügynökség, amely segíthet még jobban megismertetni mindenkivel, hogy mennyire gyönyörű hely Magyarország. A 360 fokos fotókkal teletömött applikációban olyan helyekre látogathatsz el virtuálisan, mint a Tisza-tavi Ökocentrum, a pannonhalmi főapátság és a boglári Gömbkilátó. Összesen 532 helyszín szerepel jelenleg az alkalmazásban, amelyek közül 200-at belülről is körbejárhatsz. Állítsd össze a bakancslistádat a csodálatos tájakból és felfedezésre váló rejtett kincsekből, amelyeket először a képernyőkön ismerhetsz meg részletesen, hogy később élőben, már a valóságban megcsodáld újra.

A digitális technológia a virtuális valóságot hívta társául, hogy minden mobileszközzel rendelkező érdeklődő számára sikerüljön újat mutatni. Nem kell aggódni amiatt, hogy a havi adatforgalmat ennek az alkalmazásnak kell alárendelni, ugyanis az összes helyszín közvetlenül letölthető a telefonra. Elmerülhetsz a legapróbb részletekben a hatalmas felbontásnak köszönhetően, vagy akár egyben, madártávlatból vizsgálhatod Magyarország egy-egy tájegységét. 

Az alkalmazást Androidra és iOS rendszerekre egyaránt letöltheted, sőt nyugodtan ajánlhatod külföldi ismerősöknek, mivel kilenc nyelven elérhető minden magyarázó szöveg.

Fedezd fel a kényelmes kanapédról Magyarország legszebb tájait, állítsd össze a bakancslistádat most, és éld át később, amikor újra utazhatsz!

A cikket a Magyar Turisztikai Ügynökség támogatta. (x)

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!